Amiral top daha sık çıkmasını istiyoruz.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 〤αℓвαтяσѕ〤 tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. amiral top yeni başlayan oyuncularında düşünülerek veya oyuna dönmüş arkadaşlar dahil daha sık çıkmasını talep ediyoruz.

2. katılıyorum yeni başlıyan arkadaşların hepsi o topu bekliyor elit puan yapabilmek için

3. kagan777

kagan777 User

Ben de katılıyorum ama sakin olun bu hafta sonu tahminimce çıkacaktır

4. eminmisin kardeş

5. bence çıkmıcak 4 haftada 1 çıkıyo bu hafta sonu 3. hafta bitiyor :D

6. özkantr

özkantr User

arkadaşlar gecen gun forumda karaborsada olmasını ıstedıgımız urunler dıye bır konu açıp admıral topunun oraya eklenmesını ıstedım. bı dahakı etkınlıkte karaborsaya konulabılır daha kaarlı olabılır

7. ll3aqa

ll3aqa User

oyun da güzel değişiklikler yapılmaya başlanıldı.forumda birçok konu dile getirdik ve uygulandığını fark ettim.amiral topu şeklinde paket çıkarırlar inş.Sabırlı olursanız çıkabilir paket şeklinde

Beylerbeyi bunu beğendi.
  8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

isteklerinizi iletmekteyiz o yüzden uygulanıyor.

9. ll3aqa

ll3aqa User

açıkçası önceden bu dedikleriniz pek inandırıcı gelmiyodu ama şimdi olan değişiklikleri görünce inanmaya başladm.eyvallah saoalsınız

Beylerbeyi bunu beğendi.
  10. serkan1913

serkan1913 User

aynen her hafta amiral top larının pazarda çıkmasını istiyoruz

11. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

2 hafta önce çıkmıştı tekrar ne zaman çıkar bilemeyiz.