amiral Quintor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _***ölüm_meleği***_ tarafından 9 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Amiral Quintor kaldırılsın mı?

1. Evet Kaldırılsın

32,6%
  2. Hayır Kaldırılmasın

4,7%
  3. İçeriğiyle ilgili yeni bir düzenlemeye gidilsin

62,8%
  1. bu amiralin kaldırılmasını istiyorum.SİZdende destek bekliyorum.Hiçbir karı olmayan tamamıyla zarar olan bir amiraldir. bu amirale sıkarken vuur isimli npc atmakta toplam ödül 5500 inci civarlarında vurlardan 35 inci geliyor bulnara sıkılan elit gülle zaten zarar .Sizdende destek bekliyorum ya kaldırılsın ya da düzenlemeye gidilsin

2. amiralin canıda 3 mil 900 bin her vuurda 45 bin canla çıkıyor sayısı çok fazla bilen bilir.

3. Kaldırılması imkansız çünkü yılalrdır var ve ben hiç np kaldırıldıpını görmedim ve level atlamak için gerekli bence içeriği değiştirilse yeterli :)

4. Bence kaldırılmasın onu can sıkıntısına kesmek bile zevk veriyor :)

5. hayır kalkmasın biz sewiyoruz Amiral Quintor kesmesini... düşmanı rahatsız etmek için süper:D

6. o zamn içeriğiyle ilgili düzenlemeye gidilsin verdiği inci miktarı arttırılsın vurların sayısı düşürülsün verdiği inci miktarı artsın sıktığımız elit gülle verdiği inciyi karşılamıyor.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  7. onu zaten kar etmek için kesen mi var :D bence böyle güzel o zamanda herkes keser vuurdan geçilmez

8. kral01

kral01 User

Vuur atmasa yeter :)

9. Kar için kesilsin neden kesilmiyor.Ben onun için söylüyorum sana içerik güzel olsun herkez keser

10. SOEC

SOEC User

Hiç npc kaldırıldığını görmediniz mi? Bir zamanların efsanesi Moby Dick'i bile kaldırdı Seafight :) Nasıl hatırlamazsınız? :)

11. paradox07

paradox07 User

içeriği kesinlikle düzenlenmeli.admiral lucia 2.1milyon canla 16k inci veriyor admiral quintor ise 3.9milyon canla 6k inci veriyor. çok mantıksız. ayrıca keserken vuur atıyor o da ayrı bir dert