Amiral gemisi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ARΞS tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARΞS

ARΞS User

bu bir hata değildir bu şekilde ayarlanmıştır. sadece amiralın çıktığı haritada iseniz çıktı mesajınızı görebilirsiniz.
    -VeniVidiVici-, Bugün 10:11

VeniVidiVici öyle ayarlanmış demişiniz arkadaşa fakat ben tam 11 saattir sabit 3 haritada gezdim ortalama her haritada 3-4 saat kaldım ve amiral attıldığına dair hiç bir uyarı göstergesi görünmedi bende paket almayı düşünüyordum 1 milyon ruh yiyici cephane fakat gemi bulamadıgım için malesef vazgeçtim gün boyunca 1 tane gemi göremedim hata varsa düzeltirmisiniz lütfen.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

ilk olarak amiral sistem tarafından atılmıyor yeterince etkinlik gemisi vurarak Amiralin öfkesini %100 yapıldığında amiral çıkar. Siz gemi vurmadan sadece gezerseniz daha çok uzun süre beklersiniz çıkmasını.

-VeniVidiVici- ve Beylerbeyi bunu beğendi.
  3. benim burada kast ettiğim eğer amiralin çıktığı haritada iseniz sadece uyarı mesajı alabilirsiniz. örnek 11/1 de siniz amiral 11/1 de görüldü diye. belki o sistemi vuran siz değildiniz haritada bulunan bir başka oyuncu veya oyunculardı ve amiral çıkarttılar bu şekilde bulunduğunuz haritadaki amirali arama fırsatı bulurdunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.