Amerika Sunucularında Yaşanan Donmalar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve _kaptan.utku_ tarafından 18 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. şuan oyunda o kadar çok lag var ki gemiyi hareket ettiremiyoruz. yabancı ülkeden giren oyuncular gelse de bizi kesseler diye oyun oynuyoruz adam bana 4 vuruş yapana kadar ben adama sıkamıyorum. Madem sıkıntıyı düzeltemiyorsunuz Türk serveri açmayın global serverlara yapamıyoruz diyin bizde oynamayalım oralarda. Son 1 haftadır sık sık yaşanmaya başladı. zaten toplu savaşların hiç birine katılamıyoruz çünkü haritaya girdiğimizde oyun sunucusu çökmüş oluyor. eğer savaş olan bi haritaya girersen savaş bitene kadar çıkış tuşuna basman gerekiyor. Böyle büyük bi problemi aylardır çözemiyorsunuz.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sunucu yabancı oyuncuya ayrı Türk oyuncuya ayrı ayrı çalışmıyor. Madem dediğinize göre yabancı oyuncular sorunsuz oynuyor, sıkıntının sebebi sunucudan kaynaklı olamaz. Ayrıca global sunucularda Türk serveri diye birşey yok sadece Türkçe dil desteği var.

1 haftadır sorun var diyorsunuz bunu destek ekibine bildirdiniz mi hiç?