Amerika Sunucuları Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ekselansTra tarafından 6 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. global amerika 3 sunucunda oynuyorum 2 defa oldu rüdbe puanları düşüyor ve siz oyun yöneticileri olarak hiç bir açıklama yapmıyorsunuz.. bugun ki resetten sonra aynı şey yine oldu . serverler ilgilenemiyorsanız verin paralarımızı kapatın şu serveri kimsenin ilgilendii yok bu serverler yeter artık !

2. Rütbe puanlarında değişiklik oluyor , lig puanlarında 0 lama oluyor ve buna benzer birçok teknik sorun. Rütbeler veya Tp,Ep,Bp,Rütbe puanı gibi değerler oyuncuların motivasyonunu artırırken bir yandan bunların bir resetle çöpe gitmesi de bir o kadar motivasyon düşürücü etki yaratıyor. Lütfen bu problemler yetkili mercilere iletilsin.

3. Selam,

Arkadaşlar öfkenizi net bir şekilde anlıyorum. Fakat konunun bilindiği hakkında şüpheleriniz olmasın. Ayrıca sizler için konuyu birkez daha takım liderim ile paylaştım. Umarım en kısa süre içerisinde çözüme kavuşur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.