Amazon Kraliçesi Gemi Tasarımı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ¦-ThE_RaNGeЯ-¦ tarafından 29 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sevgili Seafight Yönetimi;

Satışa çıkaracağınız Amazon Kraliçesi Gemi Tasarımı taşlar olarak güzel ancak bu tarz gemilerin tasarımı gerçekten çok kötü.Oyundan grafik tarzı gelişme beklerken gittikçe kötüye gidiyor.2010 yılındaki tasarımlar bu tarz tasarımlardan çok daha iyi. Hellhammer , Predator tarzı gemilerde küçük oynamalar yapılarak daha şık gemi tasarımları elde edilebilir.Benim görüşüm bu şekilde. Eminim ki arkadaşlarım da bana katılacaklardır.

İyi Çalışmalar.

2. Kesinlikle bende katiliyorum;)

3. tabikide öyle son zamanda çıkan tasarımlar kesinlikle hiç güzel değil eskiden tasarım çıkardı görünce vay be derdik şimdi bakasım gelmiyo.

4. 50 tl olursa alabilirim.

Sanane_Halil bunu beğendi.
  5. 89 tlden cıkacak bence

6. ρѕм

ρѕм User

Gelen seferde geldiğinde paketle beraber 124 tl gibi fiyatı vardı.Gene aynı miktarda olucaktır.

7. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

aynen öyle kardeşim bende katılıyorum sizlere tebrik ederim güzel konu açmışsınız

8. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

eski tasarımlar daha güzeldi bokar tasarımlarıda aynı problem ler var şu anki bokor tasarımları hepsi birbirlerine benziyorlar örneyin mareeus krotal hastorus Accipter kurukafa satırı gibi tasarımlar. çok güzellerdi ve fark yaratıyorlardı bence eskidende daha fazla online oyuncu oynuyordu oyunu

¦-ThE_RaNGeЯ-¦ bunu beğendi.
  9. Destek lütfen

10. sizler ondan bundan bahsediyorsunuz da tasarım 149,90 alın bakim alabiliyorsanız onu geçin siz onca kese açın 24 lwl yada 23 lwl taş elde adin yeni oyuncu 149,90 tl ye senle eşit adalete bak bravo bigpoint alkışlıyorum sizi çok adilsiniz

11. NoName13

NoName13 User

Kardeşim lütfen şu 24,25 taşlarının fotosunu atar mısın ben taşları 24 yapmak için binlerce lira harcadım sen nasıl (şu an ki keselerden çıkan taş seviyelerini hesaplayarak) tasarımı pahalı buluyorsun 1 tane 24 taş yapmak bile şu an inanılmaz zor senin taşlar 25 imiş ve 150 tllik bu tasarımı pahalı buluyorsun bekliyorum 25 taşlarını(hayatında 25 taş gördüysen tabi)

12. sanane halil nickli arkadaş,noname nickli adam gayet net yazmış böyle bir şey yapamazsın,sen oyun hayatında hiç kese açıp taş yapmadın sanırım 12 tane imparatordan 2 tane 22 taş yaparsın anca hahahah dilin kemiği yok nasılsa at yalanı ... :D

13. baba34_foo

baba34_foo User

24-25 taşları var ama lütfen karaborsaya alev balyoz koyun :D