Amaterasu'nun Asası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -kıyamet06- tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Çıkarılsın mı ?

1. Evet

oy sayısı 17
    63,0%
  2. Hayır

oy sayısı 8
    29,6%
  3. Evet (Ama sandık içinden çıkmasın)

oy sayısı 2
    7,4%
  1. Merhabalar ,
    Öncelikle isminin sebebini anlamışsınızdır.Niye böyle olduğunu söylememe gerek yoktur :D hepiniz biliyorsunuzdur.Her neyse konumuza geçelim.

Bildiğiniz gibi oyunda Behomoth'un asası itemi mevcut.Bu item canımızı direk fulleyebiliyor.Ancak bunu bastığımızda vudu puanımız.0 Oluyor.(Tılsımlar var demeyin direk fulleyen bir şey lazım.)Bu item vudu puanımız fulleyecek.Ayriyeten Bekleme süreside olucak.Vudu tamiratı normal koşullarda normal tamirata göre yavaş oluyor.Bu yüzden Behemoth'un asasının bekleme süresinin 2 katı olacak.Yanlış hatırlamıyorsam Behemoth'un asası 1 saatte bir doluyor.

Bu item sayesinde ikisini birden gerektiğinide fulleyip.Savaşa kaldığı yerden devam edebiliriz.Bu item ödeme kısmında Behemoth'un asası gibi sunulabilir paketlerin yanında.Ayriyeten sandıklara 1,3,14 gün şeklinde eklenebilir.İsmi tabikide Amaterasu'nun Asası olmasına gerek yok.Ama Behemoth ile uyumlu olabileceğinden söyledim.

Görüşleriniz için şimdiden Teşekkür ederim.

2. Bursaspor

Bursaspor User

Güzel fikir destekliyorum.

3. baron111

baron111 User

bu oylamaların işe yaramayacagını düşünen bi ben miyim diye düşünüyorum bazen

4. desteklemiyorum, böyle bir şey olacak olsa bende derim ki bir asa daha olsun oda haritadaki tüm gemileri patlatsın batırsın

5. bana çok mantıklı gelmedi usta

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu tarz bir fikri şahsen ben programcılara 3 ay önce sundum bunun yanında hareket halinde iken tamir eden bir vudu rahibe sundum bakalım zaman ne gösterecek. Yelken tamirciside bizim takımın fikriydi tam olmasada değişiklik yaparak oyuna eklediler umarım diğer sunduklarımızda kabul görür.

XanTier bunu beğendi.
  7. hareket halinde iken tamir eden bir vudu rahibi ? Harika olur gerçekten :)

8. yumi

yumi User

tamam güzel fikirde fiyat konusunda ne olur sizce.?
    3. seviye vudu rahibinin 1 yıllık fiyatı 320-330 TL. iken(bende aylık 27TL. gösteriyordu), hareket halinde işlev gören rahip maaşını baya bi yüksek tutar.

9. 3.Seviye vudu rahibinin fiyatı ucuzlayabilir.4.Seviyede bu yüzden pahalı olmaz.