Altın- İnci takası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kental tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kental

kental User

Şimdi birçoğunuz olumsuz yorum yapacak ama ben gene de yazayım. Birşey kaybetmeyiz sonuçta.

Altının kullanım alanı yok denecek kadar az. 15lik top veya güvertede, birde vudu rahibinde kullanılıyor. Bunun harici olan herşey için pazarda kullanılıyor. Bu kullanımı arttıramaz mıyız.
    -Olabilir. Yapımcılara bağlı.

Başlıkta her ne kadar inci altın takası yazsa da başka amaçlar için de kullanılabilmesini istiyorum. Öyle çok kolay dönüşüm yapılıp herkes zengin olsun demiyorum. Mesela 1milyom altın 1,000 inciye dönüştürülsün veya bu da çok görülürse 500 inciye sabitlensin. Maksat altını değerlendirmek değil mi zaten ? Kaça ayarlasalarda sonuçta bir çeşitlilik olacaktır.

Karaborsa günlerinde lanetliye veya ışık ruhuna da dönüştürülebilir. Yine çok basit olmamak kaydıyla örn. 1milyon altın 2 lanetli veya 1 ışık dönüşümü yapılabilrse gene olur.
    Kısacası yeter ki kullanım alanı çoğalsın. Başka da bişi istemem.

Birde tüccardaki basit gemiler azaltılsa, top çeşitleri azaltılsa çok iyi olur. Elit gemi pazarda 1 altınla alınırken kimsenin 1,8 milyona basit gemi alacağını sanmıyorum. Veyahut 15lik top altındakiler de pek revaçta değil artık. Sonuçta sürekli yeniler eklenirken eskilerin modası geçiyor.
    Saygılar.

ӄǟçɨռɮɛʏʟɛʀʀ bunu beğendi.
  2. 1milyona 500 degerini vermissin fakat hesaplama yapmamissin hic ben gunde ortalama 400-500m altin kasabiliyorum bunu inciye cevirirsen en az 200bin civari inci eder ayrıca filolarda kasada altin dolu bunun oyunculara dagitilmasinida dusun.umarım anlatabilmisimdir

3. kental

kental User

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Benim yazdığım miktar sembolikti. Burada amaç altının kullanım alanını arttırmak. Pazar harici çok nadir kullanım oluyor.

Yetkili kişiler daha iyi bir yöntem geliştirebilirler.

Saygılar.

4. mantıklı söylüyorsun gemi iyi olduktan sonra sadece altını oyuk gülleye kullaniyoruz o kadar

5. KATILIYORUM

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

fikir güzel ama bu altın hilesinin ve bu tarz açık aramaya meyil verebilir. adaletsiz durumlar oluşturacak sonuçlar doğurabilir

7. kental

kental User

Aslında birçok fikir var da öncelikli olarak sitenin bir elden geçmesi lazım. Güncel olmayanlar değiştirilmeli. Hemen sonrasında ise açıkların giderilmesi gerekli. Açıkları yamalamak yerine yeni bir kod yazılabilir. Tamam yani, yeni bir kodlama yapmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorum ama beta server bunun için yok mu zaten.

Sonuçta devasa bir firma Bigpoint. Ar-ge için birden fazla kodlayıcı çalışanı vardır. Beta üzerinde oluşturulan yeni oyunu deneyebiliriz. Hem bazı takılma ve donma sorunları da halledilebilir.

Şu anda yapılanlar görüşüme göre oyuncunun devamlılığı için sadece etkinlik yapmak. Fakat yazılımsal sıkıntılardan dolayı yapılan etkinlikler bile oyuncuyu tutmaya yetmiyor.

Biraz fazla genel oldu ama bu bölümde birçok önerimiz var ve birçoğu sistemsel tıkanmalar nedeniyle uygulanamıyor. Herşeyden önce sorunu en baştan düzeltmek gerek. Bunun olmasını da benim kadar diğer oyuncular da istiyor.
    Saygılar dilerim.