altın harcama sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***ɦɑγʍɑ57*** tarafından 18 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. korsan ve donanımım bitti gemide altında var fazlası ile ma alamıyorum yeterli altının yok dıyor sürekli bu konu hakkında bi bilginiz varmı

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Genel bir sorun var kimse gülle alamıyor ama korsan alabiliyor olmanız lazım şahsen ben korsan alabiliyor gülle alamıyorum.

3. aynen ama ne olacak

4. bi sorum daha olacak rica edersem bu gruptan davet atıyolar sürekli oyun kitlenip kalıyor onu nasıl bloke edebiliyoruz yada biloke edilebiliyor mu

5. ●ђр●

●ђр● Guest

yama günü duyurularında şöyle yazıyor:

Selam Korsanlar

Yapıalcak olan yama çalışmaları ile birlikte yarın başlayacak olan Cassiopeia etkinliği oyuna eklenerek bazı hatalar düzeltilecektir

hatalar düzeltilecektir diyor bekleyip göreceğiz.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Eskiden davet atmaları engelleniyordu ama en son grup sistemi değiştiğinde sanırım engel sistemi kalmış galiba.

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

hala grup gönderimlerini engelliyebiliyorsunuz. f8 ile seçeneklere yada direk oyun ekranından seçeneklere tıklıyarak orada ilk çıkan sayfada '' grup davetlerini engelle '' butonuna basarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Eyvallah ben de öğrenmiş oldum :)

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.