altın geyik

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve AmiraLTr tarafından 13 Eylül 2025 08:15 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AmiraLTr

AmiraLTr User

bi saattir tek başıma kestim bu sistem 115 milyon kala bitmesi gerekirken ışınlanma kullanıp gitti ödülde vermedi güleyim mi ağlayım mı bilemedim bu sistemi birde siz test eder misiniz bunda bi problem var

2. ROVER.96

ROVER.96 User

Bilmediğim için soruyorum. Bu npc yi niye kesiyorsunuz. Ekstra bir buff mi veriyor. Yani bu gibi birçok npc artık oyunda kesilmiyor. Verdikleri yada verecekleri ödüller den dolayı. Hiç kesmedim bu npc yi . Kesme amacı nedir milletin bunu.

AmiraLTr bunu beğendi.
  3. Keşke Casus atıp peşinden gideydin :)

GARBETII ve AmiraLTr bunu beğendi.
  4. oyle değerli birşey değil millet genelikle elit puan için sıkıyor ona

ROVER.96 bunu beğendi.
  5. AmiraLTr

AmiraLTr User

yerini bi bilsem var ya :)

6. AmiraLTr

AmiraLTr User

8 milyon inci veriyor
    8 9 milyon inci veriyor ama bu aralar bulaşma çünkü ödül vermeden ışınlanıyor

7. ROVER.96

ROVER.96 User

:) bence 8-9 m inci için onun başında beklenmez ya. Çok gelen giden oluyor o haritaya :) 1m vuruyorsaniz birşey diyemem de. Benim hesap gibi 400-500 o vuranlar için zarar o.

8. GARBETII

GARBETII User

Bütün zirhlar vsler açık olmasina rağmen oyuncudan nasil 300-400K hasar yiyorum anlamiyorum

9. herşey senin kaçınman ve rakibin isabetine ve Toplarina bagli kacinman düşükse zirhlar felan pek etkisi olmuyor kacinmani yüksek tutmalisin

10. CABBAR

CABBAR User

kaşınmanı en az 105 e çıkarmalısın. topların üst seviye olmalı buffların tam olmalı . çok etken var

11. GARBETII

GARBETII User

Yıldırımlar seviye seviye 5-4-3-2-1 seviyesiz yok bi cin buffu mu ne o yok sanirim kaçınmaya bakmam lazım taşlarda hepsi 36 seviye adamla kafa kafaya gidiyoruz ne hikmetse 300-400 k yiyorum dedim heralde ben biyerde hata ediyorum 625 top yeri var bende adamda 800 küsür olsa oda etki eder sanirimda 300-400 de etmez yani

12. Beep~Beep

Beep~Beep User

Merhaba bizlerde kestik ödül vermedi ( Ödül Sunucusunda ) bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı neden ödül vermiyor. Birşeye mi sahip olmamız gerekiyor. Hata mı var ?

13. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Bu sistem gemisindeki ödül sorununu raporlayacağım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.