Öneri alt gemiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ONE~PİECE[ECEL] tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5 ve altındaki kişiler için saat başı admiral since yada başka bir npc çıksın mı

1. evet

oy sayısı 16
    84,2%
  2. hayır

oy sayısı 5
    26,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. bence alt levellere biraz daha avantajlı bazı şeyler olmalı 25 kiloluk topların altın olması iyi bişey 5 ve altındakı levellere 1 2 gei cıkartılabılır orta derece de canlı fazla karlı olmasın ama oyukla kesılmelı ve mesela 19 ve 20 levelde admiral cıkıyor ya saat başı bence alt levellerde öyle olmalı admiral sınce saat başı cıkabılır yada başka bir npc yani biraz da alt levellerı düşünmek lazım

•ŘΣŦΣŔİЦŜ• bunu beğendi.
  2. Katılıyorum .

3. Admiral sincare hemen her haritada var zaten...diğer levellerden bile fazla ama başka bir şey çıkartılabir....

4. AYIBOGAN

AYIBOGAN User

Bence alt leveller için şöyle sistem uygulanabilir zaten admiralleri her türlü yaparsınızda 5 level üstü bi oyuncunun 5 level altına gelince level koruması olsun bir oyuncuya saldırmadığı sürece (5 level oyuncu) batma imkanı olmasa güzel olur zaten 5 level gemide üst levellerine vurmayacaktır 5 leveli sadece 5 level batırır misali :D

5. +1

6. Bence alt gemilere daha farklı birşeyler verilmeli bence vudu topu kaleler için inci ve güzel taş verilmelidir yeni oyuncular başlasın ayrıca yeni bir baskın haritası ben 20 lv oyuncuyum bana yaramaz ama alt gemiler ve yeni oyuncular iyi olur:))

7. Bulut

Bulut User

yeni baskın haritası olsa yine aynı durum olur ışık da o mantıkta çıkarıldı fakat durum malum :) ışığa benzer bi durum çıkacağı kanaatindeyim yine alyans hakimiyetinde olacaktır.

konuya gelince admiral sinc yeterli bence bu durum için .