Alışverişte Para Birimi Değişme Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MEKATRONİK2009 tarafından 17 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alıs verıs esnasında bayragım baska bı ulkenın bayragına donustu nedenını bılmıyorum gemıme hıcbır sekılde baska bı ulkeden gırıs yapılmıyor.konuyla ılgılı supporta defalarca msj atmama ragmen ılgılenılmedı sadece kalıplasmıs cumlelerı kopyalayıp gonderdıler.
    Hesaba hangi ülkeden giriliyor ise sistem tarafından o ülkeye ait ödeme seçenekleri çıkar. Ödeme bölümünün TR olması için Türkiye IP sinden giriş yapmalısınız ve Türkiye’ye ait kredi kartı veya banka havalesi ile alış veriş yapmalısınız. Birkaç gün içinde sistem algıladığı zaman değişecektir.

Ayrıca farklı ülkeden hesabınıza başka biri giriyorsa bu yüzden değişmez. Sadece TL için Türkiye’den giriş yapımalıdır. Sistem Türkiye'den girildiğini algıladığı zaman TR olacaktır.
    ) alısverıste yaptım.kulladıgım kart turkıyeye aıt havalesıde oyle hatta tlfn uzerınden bıle denedım sıstemın algılagıdı falan yok duzeltmıyorlarda ınsanları her zaman boyle magdur etmek konusunda supportlar boyleler.ınsanlara yardım etmıyeceklerse neden oraya getırılmısler.canı gonulden yapacak bır cok kısı vardır.konu hakkında yardımcı olmanızı ıstıyorum.(ıkametkah kımlık fotokopısı ıstemeyın bunları ıs ıcabı gonderemem sızlere).kolay gelsın

2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @MEKATRONİK2009 ,

Bu konuya forum üzerinden yardımcı olamayız. Destek ekibiyle sorununuzu çözmelisiniz. Fakat bildiğim kadarıyla destek ekibinin değiştirmesi için ikametgah ve kimlik görüntüsü isterler yoksa sizin Türkiye de olduğunuzu nereden bilsinler. Sistemin değiştirmesi de bildiğim kadarıyla biraz zaman alabilir. İllaki yurt dışından giriş yapmanız gerekmez, IP değiştiren programlar kullanıyorsanız da alışveriş para birimi değişir.

İyi oyunlar, İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.