Alışveriş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fette48 tarafından 9 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fette48

fette48 User

SA iyi akşamlar şuan canavar ustasının tercihi isimli paketi almak istiyorum 9.90 tl olandan havale ile seçeneğini giriyorum bilgileri dolduruyorum tamam seçeneginden sonra bir hata oluştu yazıyor sebebi nedir ? bide sorun bildir seçeneği var ona tıklayınca bir sayfa çıkıyor birtakım bilgiler istıyor acaba alışverişe oradan devam edıyım mı yani bir sıkıntı olur mu ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Havale yaparken değil ama başka bir seçenekte hata yazısına ben de rastladım 1-2 kez. Aradan kısa bir süre geçince 1-2 saat kadar, tekrar deneyin ödeme yapmayı. Hala hata devam ederse supporta yazın hatanın sebebini öğrenmek için. Bu arada 9,9 tl tarzı ödemeler için havale değil de mesela telefonla ödemenizi öneririm çünkü havalede ürünün hesabınıza geçmesi vakit alabiliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.