Alışveriş ile İlgili Sorunlar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Enesç tarafından 3 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. altlara doğru inin belki altta kalmıştır. Olmadığından eminseniz karalisteye alınmış olabilir hesap. Supporta sorgulatın ödeme işi olduğu için onu hemen çözerler :D

2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Lütfen Supportla iletişime geçiniz.

İyi Oyunlar

3. iyi günler bank kart ile paket çekmeye çalışıyorum olmuyor e postaya mesaj geliyomuş galiba bana gelmedi nası yaparız

4. Janissary

Janissary Guest

5. tamam aga da parayı yatırmak için şubeye mi gitmek gerekiyor internet üzerinden nasıl ödeme yapıp paket çekeceğim

6. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Önemli olan oradaki bilgilere havale yapmak. ATM veya internetten yapabilirsiniz havale seçeneği ile.

İyi Oyunlar

7. internet bankacılığına girip ordaki yazan bilgilere havale yapacağım öyle mi?

8. Janissary

Janissary Guest

Evet havale seçeneği ile havale yapacaksınız, işlem bilgilerinizi de unutmamak adına kaydedin lütfen.

9. iki havale seçeneği var vadesiz hesabımdan başka hesaba ve başka hesaba talimat diye hangisini sececeğim

10. peki oyun ödeme bölümünde bankkart/ATM ile öde seceneğimi yoksa havale ile öde yi sececeğim

11. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Vadesiz hesabınızdan sanıyorum o sizi hesabınıza bağlı. Havale ile öde seçeneğini seçebilirsiniz. Bankkart/ATM seçeneği direk olarak atm üzerinden banka kartınız veya atmden yatıracağınız ücret için.

İyi Oyunlar

12. oguzhan27

oguzhan27 User

Merhabalar. Günlük indirim için girdiğimde fotoğrafta belirttiğim sorun ile karşılaştım. Kart ile alışveriş yaptığımda bir sorun yoktu fakat günler sonra böyle bir sorun ile karşılaştım. Sebebi ve çözüm yolunuz nedir ? [​IMG]

13. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Konuyu supporta yazınız. Oyun sayfasındaki support bölümüne tıklayıp konu başlıklarından '' ÖDEME SORUNU '' başlığını seçip sorunu supporta yollayınız.

Saygılarımla.

14. bnm bi hesap var 2012 den ber 60 erou borcu var :D

15. Kara listeye girmis :) borcunu 13 nisana kadar ode yoksa belirttigi gibi hesap kapanir yazik olur :)

16. E-posta adresini verir misiniz?

17. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.