Alışveriş Bayrağı Değişimi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve caglimrenesffff tarafından 4 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. supportada iki defa yazdım ama cevap alamadım.
    ben global 6 serverinde oynuyorum benım oynadıgım serverda ödemeler tl ile yapılıyor ancak sadece banamı özel bilmiyorum bende butun itemler dolar olarak fiyatlandırılmış ..
    yanı dolayısıle ben diğer oyunculara göre kur farkından öturu iki katı fazla ödeme yaparak satınalmak zorunda kalıyorum bu sorunu nasıl çözulcegı hakkında bilgi verırsenız sevinirim . saygılar...

2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

VPN tarzı IP değiştiren program kullandıysanız veya farklı ülkenin IP adresi ile ödeme kısmına giriş yaptıysanız ödeme biriminiz değişir. Destek ekibi ile iletişim kurduysanız mutlaka size dönüş yapacaklardır. E-posta hesabınıza otomatik yanıt geldi ise beklemede kalınız. Eğer otomatik yanıt gelmedi ise spam kutunuzu kontrol ediniz.

Saygılarımla,
    İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. Kardeşim banada oldu, oyunla alakalı olmadığı için yazıyorum program ismini, vpn değiştiren film izleme programı vardı bende popcorn diye onun gibi bir program açıkken bilgisayarında oyunu da açtıysan bende olduğu değişmiş olabilir ülke bayrağı, düzeltmek için kimlik ve ikametgah alıp resimlerini supporta göndermen gerekli, 1 gün içinde düzeliyorlar.

4. söylediğiniz ile hiç bir alakası yok sizin sisteminizin hatası yada muhasebecilerinizde bu sorun 9 yıldır aynı Pc de ve aynı internet sağlayıcısında oynuyorum bir sabah bir kalktım euro olmuş para birimi ikametgah yollayarak düzeltirdim aradan 1 yıl sonra tekrar oldu tekrara aynı işlemi yaptık birdaha olurmu ? muhtemelen