Alınan ve Verilen hasarlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ξЯŤцĢ™(кgн) tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm kolay gelsin.
    Kaç gündür oyunda bir problem var yada bi program sayesinde alınan hasarlar ve verilen hasarlarla ilgili bir problem var.Değişik örneklerle anlatıyım.
    Tubbok petinden %15 kaçınma,
    %15 altın yem savunma paketi,
    %10 çelik zırh,
    %10 süper çelik zırh,
    %9.5 kaçınma
    %14 hasar önleme
    %5 zırh plaka bonusu
    sis duvarı %5
    Zırhlı gövde %12
    %6 isabet taşı Cilalı tüfek 287 5.seviye 30luk top ile bazı gemilere kristalli şarapnel ile 30 31 bin vururken aynı gemiye aynı tasarımla aynı gülle ile 18 19 bin vuruyorum.Ve aynı gemi aynı gülle ile havai fişek ile 28 29 bn vururken bişeyler oluyor ve aynı gemi bana 40 bn normal vurup kritikle bütün zırhlar açık olduğu halde 56 bin kritik nasıl vuruyor.Siz şimdi inanmıyacaksınız ama tr3 te böyle bir sıkıntı var tüm oyuncular bunun çilesini çekmek zorunda mı?Gereken araştırma yapılsın programsa kullanılan gereken yapılsın.Eğer açık ise açık kapatılsın.Bazıları bu oyunun bi şekilde sefasını sürerken,bazı oyuncular da bu adamlar yüzünden çile çekmesin.Gereken araştırma inceleme yapılsın.Aynı konudan muzdarip bir çok kişi var.
    Vudu topu ile bir geminin tüm zırhları açık buffları aktif birine havai ile 28 29 bn vurması ve kristalli şarapbel ile benim o gemiye 18 19 bn vurmam çok anormal.
    İyi günler kolay gelsin şimdiden.

soroo21 bunu beğendi.
  2. özkantr

özkantr User

katılıyorum. adam sana en fazla 4500 dp fazla vurması gerekır. top hasarı taş top sayısı da etkıler tabukı bunları da hesab et eger gercekten bı sorun gorursen supporta yazalım. ben de goruyorum benzer durumu

3. özkantr

özkantr User

kesınlıkle sorun var.

4. Aynen sorun devam etmekte bazı gemiler bana 55 bin vuruyor bendede her savunma var bi hile var diye düşünüyorum yada bi açık var kolay gelsin:))

5. Ayni sorun tr2 de var yumrugum kapali iken arkadasa deneme olarak havai ile 17k vuruyorum yumrugu 5leyip havai ile 18 k vuruyorum biz yumrugu1 k fazla vurmak icinmi aciyoruz supports hesabimi inceleyin diyorum gereksiz konuyla ilgisi olmayan cevaplar veriyolar

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

şikayetinizi not aldım ileteceğiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.