Alacak verilmedi!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve I_ELAZIGLI_I tarafından 11 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben 9 eylül gecesi roket ustası aldım kredi kartı ile hayla hesabıma geçmedi ve bekliyorum 2.kez payment supporta başvurdum 1.sinde işleme alındı şifre falan gönderildi hiçbir sonuç alamadım 3.gün olacak hayla verilmedi lütfen ilgilenin en son buraya yazmak istedim.

Üye ID:65/10822513

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Eger seyir defterinize 1 x roket ustasi hesabiniza eklendi tarzi yazi geldiyse supporta, parayı göndermenize rağmen hicbir islem gerceklesmediyse payment support a yazmanız gerekli.

3. Seyir defterinde var fakat subaylarda gözükmüyor.Supporta yazayım o zaman teşekkürler.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Biliyorsunuz son günlerde mürettebat öğelerinde de görünmeme sorunu mevcut idi bazı kişilerde, belki sorununuz buna bağlı olabilir. Forumdan da yardimci olamayiz size siz support ile görüşün dediğim gibi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.