aktivite itemleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ]NuhunGemisi[ tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaslar bende fuzeler ve barutlar bölümünde sayısız ıtem var ve bunların ne ıse yaradıgını bılmıyorum bunların ne anlama geldıgı bır sss bölümü varsa paylasırmısınız tesekkurler

2. itemin resminin yanında büyük harfle ne olduğu yazar altında küçük harfle ne işe yaradığı yazıyor

3. nasil bilmiyorsun kardes neyse soyle adlarini anlatalim

4. Sen öğrenmek istediğin İtemin Adını yazarsan ben detaylı bilgiyi aktarabilirim.

5. Su kara borsasaki itemlerin aciklamari cok sacma. Hiv aciklayici degil duygu falan kuru kalabalik yani

6. Bu herkesin Şahsi düşüncesi eğer öğrenmek istediğin bir item varsa adını buradan yaz ben elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalışırım.

7. hepsi oyuna eklendiği zaman açıklamasıyla geldi üzerlerinde de yazıyor hala anlamadıysaniz söyleyin anlatalim

8. konular mi karıştı :D

9. Bana da öyle geldi. Yazıya uygun Soruyu arıyorum ama bulamadım :) Forumda Cevapla Butonunu kullanırsanız. Kafa karışıklığı ortadan kalkar :)

10. Arkadaşığın dedği sayısız yani sonsuz işareti arkadaşlar neyini anlamadınızki oda 1milyon üstü anlamına geliyor birde forum kosucuları :D

11. sorun bizde değil sende. bir de dalga geçmeye çalışmış forum koşucusu vs hayırdır kardeş :) komik duruma düşmüşsün

12. Sende ve arkadaşlarda oyun ekranında bufflar ve itemler mevut buffların altında tarih yazıyor itemlerde sayı arkadaşın sayısız işareti demek istediği sonsuz işareti anlamına geliyor onun acıklamasıda 1milyondan fazla iteme sahip olursa o işare dönüşür kardeşim hayır hayır merak etme :D

Buffların bir digerleri ise tp ve ep günüdür kuru kafa sarı gibi işareleti vardır bunları gemi kısmından desteklerden hangisinin ismini ve acıklamalarını ögrenebilirsin iyi oyunlar arkadaşlar.

13. onca sayısız itemi bosuna mı yaptı yani bilmeden cok sacma gercekten boş boş yazmaktan ne zevk alıyonuz anlamıs değilim :)

14. AlınTeri

AlınTeri User

Beyler adam 1. mesajdaki *sayısız* kelimesini biraz farklı anlamış. Konuyu okuyunca ilk hiç bir şey anlamadım :D sonra tekrar okuyunca aradaki anlaşmazlığın sebebi bulunmuştur :)

15. saçmalıyosun şuan iyice :D

16. Adam aktivite itemleri sordu bunlar bufflar orda başka eklenti gözükmez desteklerden bakıp görmelisin , ekranda gözüken kısımda üsste budur sadece eğer alltaki yıldızlı menüden bahsediyorsa mum kartal gözü şarapnel yağmuru nişancının gözünü gibi kanasumaışlık sis durdulmaz mum elit ışığı gibi itemler oluyor fakat oyun ekranında üst koşede gözüken yerde bufflar gözüküyor iyi oyunlar

Son düzenlenen: 14 Eylül 2015
  17. adam barut sekmesi yazmış bak oraya

18. Sayısız demesi kafa karıştırıcı olmuş :)

19. hiç de değil sen anlamak istemedin sadece ;)