ahtapot zehri güllesi ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. test eden arkadaşlar için soruyorum ahtapot zehri mi daha iyi yoksa vudu darbesi mi bi kaç kişiye sordum onlar ahtapotun dha iyi olduğunu sölediler doğru mu sizce ??

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Savaşta kullanmak içinmi yoksa etkinlik gemileri içinmi?

3. savaşırken elbette vudu darbesi daha çok işinizi görür ancak şuan ki etkinlikte ahtapot zehri kullanmak daha mantıklı

4. vudu darbesi 125 ahtapot ise 120 sikar. ustune ustluk vudu darbesiyle vp bitmese de batirabilirsiniz dusuk darbelerde ozellikle dot suresi 4 sn normal sikma suresi 2.7 sn den cok fazla oldugundan vudu darbesi 2,5 - 3 kat cok daha iyi bile olabilir. ahtapot ise gercekten oynamayi bilen iki tecrubeli oyuncu harita kenarlarinda veya ada kenarlarinda savasirken rakibin tamir olmasini engellemek icin kullanilir bu da aradaki 5 hasar puanini fazlasiyla cikarir.

5. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

hemen hemen tüm gereken cevaplar verildiği için konu kapanmıştır.

not: etkinlik için ahtapot güllesi daha iyidir

ben ahtatop güllesi fosfor güllesi vb. gibi gülleri hpotter arkadaşımızın dediği gibi harita köşelerin de veya vur kaçta savaşırken kullanıyorum rakip oyuncu kolay kolay tamir olmaması için daha sonra istediğim gülleyle de devam ediyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.