ah bide cevap verme hakki sunsâniz:(

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ─═☆PSĬКǾPΛƮ☆═─16™ tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efendim az onceki konuda gemiyi isaretledigimi sikamadigimi soyledim bunu 10-2 haritasinda yasadim (5lvl ustu acemi korumasi yok ama hadi var desek) ve gemiyi isaretledikten sonra saldir tuus yaadi dibine kadar girdim isaretledigim seyin fakat yine bir sey degismedi acemi korumasi olsa ki imkansiz saldirma tusu yanar fakst acemi korumasi var derdi neyse klasik cvbi verirsiini yine eminim :)
    Bir sorun oksugunu dusunuyorsaniz subborta yazin
    Onlarda klasik cvp
    İlgili birime iletildi verdigimiz rahatsziliktan dolayi ozur dileri diye o kadsr cok okudumki son gunlerde bu cvplarinizi ezbere kacti artik ve gemimdeki malzemelerin kaybolmasi (guverte tamirci rahip) o kadar *** oluyo ki artik yazmiyorum bile

2. Aynen cevap verme hakkı yok hemen konuyu kapatıyolar banada net bağlantınızda kopukluk olmuştur dediler suçu biraz üstünüze alsanız hemen bizim üstümüze atmayın :)

3. mesele suclu olup olmamak degıl nezaket sadece nezaketende olsa cvp hakkı sunulur subborta yaz kılıtle bu nasıl ısse

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

konuyu kapatmanın nedeni forumda birliği bütünlüğü sağlamaktır. siz kapatılmış konu üzerinde tekrar konu açabilirsiniz. biz size net cevabı verdiğimize inanırsak uyarırırz açmamanız konusunda.

şikayete gelince donmadan kaynaklı olabilir .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.