Ah Be Seafight Tam 7 yıl oldu...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ˚ЌıỲάMєŤ♥FџRKáŃ˚ tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SELAMIN ALEYKÜM ÖNCELİKLE...

BU OYUNA OYNAMAYA BAŞLADIGIM 8.SINIFA GİDEN 14 YAŞINDA BİR GENÇTİM.

DERSLERİM ÇOK İYİ VE ÇOK GÜZELDİ. LİSE YE GEÇTİM SONRA SEAFİGHT BAGIMLISI OLMUŞ. SABAH AKŞAM BİLGİSAYAR BAŞINDA KALIR. GEMİYİ KASARDIM.

VEEE LİSEDE SINIFTA KALDIM. BİZ BÜTÜN MAHALLE OLARAK BU OYUNU OYNAR OKULA GİTMEZ SABAHTAN CAFEYE GİDER GEMİYİ KASARDIK. EN İYİ BİZ OLALIM DİYE..

AKLIM BAŞIMA 20 YAŞIMDA GELDİ. LİSEMİ YENİ AÇIKTAN BİTİRDİM.YGS YE GİRDİM. İYİ BİR PUAN ALDIM FAKAT ALDIGIM PUAN GİRECEGİM YERE YETMEDİ.

BEN BU OYUNA ARA VERİP ÇALIŞTIGIM ZAMANDA NE KADAR BAŞARILI OLDUGUM FARK ETTİM. İNSAN OYUNA AYIRDIGI ZAMANIN SADECE 3/1 İNE DERSİNE AYIRSA İNANIN BAŞARI YÜZDESİ ÇOK ARTAR.

BURDAN SÖYLEDİKLERİMİ DİKKATE ALMALARI İÇİN YAŞI 20NİN ALTIN OLAN HERKEZE.

BAKIN BU OYUNU SADECE ZAMANINIZ BOŞ KALAN VAKİTLERİNDE OYNAYIN.

ŞU AN O KADAR PİŞMANIMKİ...

OYUNU BENİMLE OYNAMAYA BAŞLAYAN MAHALEMMDEKİ 7-8 KİŞİDE SADECE 2 TANESİ OKULUNA DEVAM ETTİ....

OYUNU BOŞ KALAN VAKİTLERİNİZDE OYNAYIN...

HERŞEYDEN ÖNCE DERSLERİNİZE ÖNEM VERİN BU OYUN SİZİ BİR YERE VARDIRMAZ. ELİNİZ BU OYUN EKMEK TUTMAZ...

OKUDUGUNUZ İÇİN TŞK EDERİM. BEN FURKAN ALĞAÇ....

HERKEZE İYİ OYUNLAR...

Son düzenlenen: 7 Ocak 2015

2. Klavyene sağlık Furkan. İnşallah bu mesajın genç arkadaşlara örnek teşkil eder. Sevgiler kardeşim

3. aynen kardeşim bende üniversitede başladım oyuna sonra işe başlayana kadar ara verdim işlerimi rayına koyunca tekrar başladım tavsiyem olsun önce iş güç ders sonra oyun :)......

4. Başarılı bir yazı olmuş, bende aynı yaşlarda başlayan üyelerdenim, neyseki durumu erken fark edip kendimi frenledim ve bir düzene soktum. Kesinlikle kimseye oyunu oynamayın vs demiyoruz burda, ama oyun nedeniyle hayatınızı, geleceğinizi, sevdiklerinizi, kendinizi ve sağlığınızı ihmal etmeyin.. :)

5. OYUNA AYIRDIGIMIZ ZAMAN SEVDİKLERİMİZE AYIRDIGIMIZ ZAMANDA FAZLA GELİYORSA. TOPLUM OLARAK GERİDEYİZ DEMEKTİR. BU OYUNU BOŞ KALAN VAKİTLERDE OYNAMAK EN İDEALİ...

яoтαsız ve ~Hunter-27~ bunu beğendi.
  6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Adı üzerinde bu bir oyun ve gerçek yaşantımızda bir katkısı olmaz. Bu nedenle herzaman ilk öncelik işiniz,aileniz ve eğitiminiz olmalı.

7. Nokta :)

8. oyunu abartan o kadar çok kişi varki semih abi :) anlam veremiyorum bunlara