af ola

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve umudumm tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. umudumm

umudumm User

sayın adminler bir hata yaptık ve bedelini gemilerimizn kapanması ile ödeyecez ona karşı bi itirazımız yok.fakat oyun bay bi tutukluluk yaptığından dolayı vazgeçemiyoruz işin açıkçası bir bicamız olsun sizlerden sadece son defaya mahsusen açın gemileri bir insan bir hatayı tekrar yapmazz diye düşünerekten gemilerimize son bir defa af getirilmesi kaydı ile seslenmeye çalışıyorum lütfen açın aynı hatayı bi daha yapmayacaz kendi adıma bu konuda söz veriyorum iyiy çalışmalar diliyorum oO_BlackHawk_oO[ÇRŞ]

saygılarımla

dogu21 bunu beğendi.
  2. kesinlikle açılmasın.

3. ya nasıl af isteye bılıyorsunuz anlamıs değilim 2 ay once 7 bin hesap banlandı burda o kadar kişi pişmanız dedi aradan 2 ay geçti sizhala hile kullanmaya dewam etdınız gemı banlnıncada af çok anlamsız

4. dogu21

dogu21 User

bence af olmasın çünkü seafightın bitmişresmini görüyoruz kendikendine oynasın

5. arkadaslar bızım ılk hesaplarımız bananınca ohh ıyı oldu hıc acılmaz dıyenlerın hesapları banlanınca sımdı onlar foruma dusmus af ıstıyo :D ne kadar komık bı durum bu gercekten ve ınsallah hesaplarınız acılmaz :D

»EL-Capone«KGH² bunu beğendi.