Af Gelsin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve carbon tarafından 20 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. carbon

carbon User

seafight dan, son 1 sene içinde kapanan gemilere af istiyoruz.

2. Ben de diyordum ne zamandır bu forumda hangi konu eksik..

Af konusu tabiki.

3. KAPTAN-38

KAPTAN-38 User

bencede gelmeli. biz seafight ın oyun hatalarına. donmalarına. bug larına katlanıyoruz ve normal bir sekilde karsılıyoruz bunları.
    seafight da bazen hos karsılamalı ve affetmeli,sonucta oyun oynuyoruz eğlenmek icin ve halen hile yapanlar var bu haksızlık.
    soznsuz kapatma cok gaddarca, 6 ay kapatsanız zaten o gemi baya geri kalır. bunda bir ceza olur. ve gemi acılınca oyuncu bir daha hile yapamaz, gemi kapanmasını riske edemez.

4. Son-Krsn

Son-Krsn User

nezarethane mi ulan bu :)

5. CEDAG

CEDAG User

ben karşıyım af falan gelmesin . ben nasıl oyuna girip uğraşıyor ve para vs harcıyorsam sizde uğraşın ....yapcaksın hileyi taş atıp kolunu bile yormayacaksın ve hak talep edeceksin yok öyle hatta şuan bile bot kullanan bir hayli fazla tabi yönetimin gözarda etmeside cabası

6. Son 1 seneden öncekilerin suçu farklı mı :confused:

7. KAPTAN-38

KAPTAN-38 User

cezanında bi asaması vardır. nenden süresiz kapatılıyorki?
    eskiden süreli kapatılırdı. 1hafta. 1 ay.3 ay . 6 ay. 1 sene.
    süresiz kapatılmasının sebebi, seafight diyorki ben zaten yeterince para kaznıyorum siz defolun gidin diyor. oyuncudan vazgeciyor yani.
    ilk defa kapanan gemileri bile sonsuz kapattılar büyük haksızklık. ve aynı suçdan dolayı bazı kişilere süresiz ban verirken bazılarınıa süreli verdiler.
    bence 1. bansa süre biçilip acılmalı arkadaslar
    2. bansa 1. sürenin 2 katı süre biçilip geminin kapalı kalma süresi hesaplanıp ona göre acılıp veya kalan süre kadar gemi kapalı bekletilmeli.
    3. banda sınızsız kapatsınlar.

ADALET İSTİYORUZ.
    HERKES EŞİT OLMALI.
    bizlerde binlerce tl para harcadık.

8. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar Arkadaşlar ,

Böyle bir şey söz konusu bile olamaz!
    Konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.