ADMİRALLERİN DE SAYACI OLSUN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve RÜZGAR*(ODK)* tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Admirallerin de sayacı olsun böylelikle daha rahat admiral çıkartabiliriz ve ne kadar npc kesmemiz gerektiğini biliriz.Örneğin 50 tane santa lucia kestiğimizde 1 tane admiral atsın daha sonnra sayaç tekrar sıfırlansın ve böyle daha belirgin olur admirallerin çıkma süresi ve sayısı desteklerinizi bekliyorum...

αℓι-кαρтαη bunu beğendi.
  2. Dediğiniz şey zaten var örneğin;

Admiral Jack-->50 Calico's Jack kestiğinizde ortaya çıkar.Sadece 1 level oyuncuların ödül alabildiğini unutmayınız.
    Admiral Sinclare--> 50 Sinclare's Men kestiğinizde çıkar.
    Admiral Kiribati--> bu admiral 50 Kiribati kesilince ortaya çıkar.
    Admiral Lucia--> 50 Santa Lucia kesilmesiyle ortaya çıkmaktadır.
    Admiral Quintor --> Sanırım 50 quintorda ve belli zamanlarda atıyor.
    Marduk--> 50 notos kesmekle veya Her saat başı atmaktadır.

3. böyle bişi olması mümkün değil hiç santa kesmeyen biri sayacın 49 da olduğunu görüp pat 50ciyi kesip inciyi cebine atar şahsen böle bişi olursa özelime girer özelimi yapar sayacın 45 46 da old görünce özelden çıkar takır takır elitler çıkarırım.

4. yukarıdaki arkadaş kaç tane santa kesersem admiral çıkar die bir soru sormamış etkinliklerdeki gibi sayaç olmasını sölemiş ha ben sayarak admirali çıkarıyorum gibi üstün bir yeteneğin varsa ( bi serverde 150 200 kişilik olduğunu farzedersek) o zaman helal olsun :)

5. Evet öyle üstün bir yeteneğim var uluköylü,
    sayaç işi olmaz arkadaşın dediği gibi oyuncunun biri bakar 49 hemen keser bi sinclare 50 yapar paşa paşa keser admiralini

6. Bence olmasın sayaç şansa çıkarsa çıkar çıkmazsa altın kasmış olursunuz:)))

7. O zaman şöyle olabilir her oyuncunun kendine özgü bir sayacı ve güvenli admiral limanı olur ve her 50 tane santa kestiğinde admirali oyuncunun kendi özel admiral haritasına atar böylelikle kimse sayacak 49 olmasını beklemeden istediği şekilde kasılır ve istediği zaman admiralini girer keser ve daha adaletli bir sitem olur diğer türlü ben 200 tane santa kessem de olduğum haritada santa çıkaramayabilirim 12-2 adası sadece santa dolu olduğu için o harita da kasılan arkadaşların çıkarma ihtimali kat ve kat daha yüksek...