ADMİRALLER..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 66.çєʀќєẕвєγɨ. tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Admiral Esmeralda,Admiral morgan olsunmu ?

1. OLSUN

oy sayısı 25
    86,2%
  2. OLMASIN

oy sayısı 4
    13,8%
  1. Selam kolay gelsin.:)
    Hepimiz biliyoruzki seafight artık bayağı bi gelişti.Darbe puanları olsun yetenekler olsun kaleler olsun kristaller özellikle vuruşlar vs.vs. daha vardır...
    Ben diyorumki seafight madem bu kadar gelişti. Oyundaki sadece bizim gemilerimize deil npc gemilerine ne bileyim canavarlara falanda geliştirme katsın.Ama asıl diyeceğim herkes farkındadır zaten artık admiraller dayanmıyor :) hani çıksa bi anda püf gidiveriyor :) heleki futbol güllesi falan devreye girince 1 kişi bile 2 dakika içerisinde çok rahat kesebiliyor.Madem bu admiraller bizi oyuna bağlayan en önemli özelliklerden biri bende diyorumki nasıl bu luciaların calioların siclendreslerin admiralleri var.Neden esmeraldaların tirdinatların losların da admiralleri olmasın ( isimler tam olmayabilir kusura bakmayın :) ) ve aklıma gelmeyen bazı npcler.tamam bütün npcler olmasa bile en azından admiraller biliyoruzki orta seviyede npcler.calio olsun lucia olsun.Admiralin ortalama canını bilmiyorum ama 2-3 mil arasıydı galiba.Yani diyeceğim lucianın 80 bin küsür dpsi var admiralinde 2-3 mil arası verdiği incide(kişi başı olarak diyorum misalen) 15-16 bin inci arası veriyor.Amiral esmeralda yada admiral morgan olsa.Admiral esmeraldanın 5,6,7,8 mil arası bi canı olsa verdiği incide totalde 35-40 bin olsa.Aynı şekilde morganında 1.2 mil canı olsa oda 5-10 bin arası bi inci verse.Tabi bu dediklerim misalen seafight şayet sizerinde desteği olupta kabul ederse doğru orantılı bir şekilde yapabileceğini umuyorum. (Zarar ettirmeyerek,kar ettirecek şekilde :)
    (Konuyu tam detaylı olarak anlatamadıysam kusuruma bakmayın bi anda aklıma geldi bende pat diye yazdım ama olursa bence güzel olur.Desteklerininzi esirgemeyeceğinizi düşünüyorum.Herkese bol kazançlı bol bol eğlenceli seafight oynaması dileğiyle :)...
    (konuyu daha detaylı bir şekilde yapıp yine sunan arkadaş olursada onada destek olurum canıgönülden :)

2. NEWYORK

NEWYORK User

AYNEN KARDEŞ İYİ OLURR ADMİNLER GÖRÜN :d

3. buna benzer bir yenilik güzel olur

4. Gayet yerinde ve yeterince bir öneri olmuş. Daha fazla detaya inilmesinede gerek yok diye düşünüyorum. Önerinin fikri kısmı ilgili merciilere ulaşsa teferruatlar hakkında onlar ince eleyip sık dokuyacaklardır zaten. Tam destek!

.EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  5. Destekleriniz için teşekkürler İnşAllah herkes için hayırlı olur :)
    Beylerbeyi adminimizede burdan teşekkür ediyorum konuyu tekrar yerine getirdiği için :)

6. Bencede böyle bir şey olmalı yukarılda çok fazla kişi admiral lucia için çabalıyor ve çıktığı an bitiyor yeni admiraller çıkarsa oyuncular açısından iyi olur