Admiraller

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tragula tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -KadirAk-

-KadirAk- User

işimiz çok zor abi =))

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. bide sizin filonun adamları kücücük gemilere sıkmaktan zevk almasa süper olucak 8134

3. Hiç yeri değil aslında. Böyle şeyleri daha çok globalden yazıyorlar. Bu oyunun en ahlaklı filosu için yazdıklarınız tuhaf kaçıyor. Sizin filonun (ki filonuzu bilmiyorum) büyük gemilerinin hangi küçük gemileri batırdııklarından haberiniz var mı :) mesela ben 7 senelik oyuncuyum ve sadece 8179 savaş puanım var :) ve ilk üç ayım hariç hep aynı filodayım. Böyle niçin yazdığınızı anlamadım hem!

4. hiçbir filoda değilim 3 sene öncesi hariç 3 gündür oynuyorum ve adamların gördüğü yerde sıkıyor sevgili vorsi

5. Değerli kardeşim, kaç aydır oynuyorum, ts kullanmadığım için arkadaşlarla birlikte kasılamıyoruz. Ve neredeyse hiçbiriyle oyunda karşılaşmadım. Siz nasıl oldu da denk geldiniz? Üç yıl öncesinden kalmış olmalı söyledikleriniz! Yine de olabilir tabii. Yeni etkinliklerde oyuncu batırma görevleri de var. Üç gündür oynuyorsunuz ama geminiz eski bir usta gemisiyse...

6. Tragula filoya girmek istiyorum oyun içi isimde KızarmışTavuk posta atarsan sevinirim chat banım cosuyor