Bug / Oyun hatasi Admiral Sinclare Ödülü Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BARBAROSSSA1 tarafından 22 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba 6 lvlim ve 6. haritada gezen Admiral Sinclare leri kesiyorum fakat ödül alamıyorum. Sohbetteki cm ler foruma yazmam gerektiğini söyledi. Sorduğum birkaç oyuncu 6 lvl ler Admiral Sinclare den inci alamaz dediler. Soruyorum o zaman 6. lvl in haritasında neden dolaşıyor bu gemiler ? Hata mı var acaba diye 3 4 defa kestim hiçbirinde inci alamadım

2. *~REİS~*

*~REİS~* User

bildiğim kadarıyla sadece 5 levele kadar olan gemiler admiral sinclare'den inci alıyorlar.

3. Tamam da anlamadığım nokta şu bu gemi 6-2 de 6-3 te ne arıyor?

4. *~REİS~*

*~REİS~* User

vallaha orasını bende bilmiyorum adminler bilir belki :D

5. Mantıken 6-2 de geziyosa bi gemi batırdığımda ödül alabilmeliyim. Max 5. lvl haritasında gözükse o zaman sormazdım zaten bu soruyu

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Admiral sinclare isimli npcden ödül alabilmeniz için en fazla 5. seviye olmanız gerekmektedir. Üst haritalarda çıkması ve ödül vermemesi bir sorun değildir. Oyun işleyişi bu şekildedir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.