ADMIRAL LUCİA VE ADMIRAL CALICOS UN HARITADA CIKMA DURUMU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 8 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

admıral lucıa yüzde kac olasılıkla oyuna atılmalı

1. % 10

76,0%
  2. % 8

4,0%
  3. gerek yok bu halıyle de guzel

28,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. özkantr

özkantr User

Malum pek çoğumuz admıral çıkarmak ıcın cok uğraşırız ama hıc rast getıremeyız. bunun ıcın bır onerım var. kesilen 100 sıstemın 8 ının ardından admıral çıkma olasılığı eklenmeli oyuna.
    şuan bılen bılır 50 sıstem kesınce 50.yı kesenın yanında çıkıyor. oyunun güzel bır cılvesı ama admıral çıkma olasılığı da cok dusuk. oyun normal zamanlarında da bır etkınlık havasında gecmelı. admıral lucıa çıkma olasılığı artırılmalı.

2. aslında bu dediğin şöyle olmalı mesela 11/1 ve 11/2 bu haritaların 2 sinde toplamda 50 npc kesince hangi haritada son npc kesildiyse oraya atılmalı mesela 12/1-12/2 /13/1-13/2 /14/1-14/2 gibi admiral lucia çoğunlukla 12/1 ve 12/2 haritalarına gider ama dediğim gibi olsa 13. haritadaki adam uğraşır 50 npc keser admiral çıksa bile ya 13/1 yada 13/2 de çıkar ve gidip orada az da olsa biraz inci alabilir inşallah anlatabilmişimdir

3. özkantr

özkantr User

kardesım benım dedıgım admıral lucıa ve calıco nun çıkma sıklığının artırılmasıdır. son sıstemı kesenın yanında da cıkabılır. ama cxıkma olasılığının %10 olması. bu demek kı normalden cok daha sık çıkacak

4. 26es_es26

26es_es26 User

o değilde alt haritalarda calicos men npc çok az bulunmakta yanlış hatırlamıyorsam 1haritada toplam 4yada 5 calicos var onlarıda kestinmi haritada döne döne calicos arıyoruz kısacası toparlayacak olursak calicos menlerin sayısı arttırılmalı veya morgan bcnrs npc si kaldırılıp yerine calicos atılmalı diye düşünüyorum

5. Morgan Bcnrs kaldırılacağına calicos kaldırılsın.....En önemli altın kaynağımıza dokunmayın:))

6. 26es_es26 haklısın calico npc si az çıkıyor arada aşağı inip oyukla admiral keseyim diyorum calico aramaya başlıyorum ara ara sıkılıp geri yukarı çıkıyorum bu npc nin haritalarda arttırılması gerekir.