admiral icin kesilen sistem miktari

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hırs tarafından 4 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hırs

Hırs User

Sayın adminim Valencia,Otoriter ve intikam 2 zalim gemileri zor bulunan ve zor çıkan sistemler özellikle otoriter ve intikam 2 vurulan npc sayısının düşürülmesini sağlanmasını talep ediyorum ayrıca 300 sistem otoriter 500 sistem intikam 2 deniliyor oysaki intikam ( 21-25 arası olan ) 50 sistemde bir çıkıyor zalim kaç sistemde çıkıyor bilinmiyor forumda bu sistemlerle ilgili net açıklama yaparmısınız hangisi kaç sistemde çıkıyor ? Valencia ise 4 saatte bir çıkıyor ama sabah 6 da çıkması gerekirken sabah resetinden dolayı çıkmıyor. bunada çözüm bulunmalı saygılarımla.

2. Bu çözüm bulunacak birşey değil ki 300 zaten düşürüldüğü rakam bu 500 dü otoriter içinde ayrıca korsanlık sınavları çok kolay olursa oyun tekrar rolantiye döner baktığımız zaman şuan zaten döndü. Zafer bilinmiyor değil o da 500 sistemdi 300 e düşürüldü. 21-25 arasında ki intikamda 50 değil 75 sistemde bir atıyor

3. Hırs

Hırs User

admine sordum ben soruyu !

4. Bigpatron lütfen okuyunuz yazmışsın, lütfen cevaplayınız yazmamışsınız. Bunu Türkçe'ye hakim olamayışınıza...
    ''oysaki intikam ( 21-25 arası olan) 50 sistemdebir çıkıyor zalim kaç sistemdeçıkıyor bilinmiyor forumda bu sistemlerle ilgili net açıklama yaparmısınız hangisi kaç sistemde çıkıyor ?'' yazmışsınız. Burada ki yanlış bilgileri ve kendi bilmediğin şeyi ''bilinmiyor'' yazarak bilinmezlik yaratmanızı oyuna hakim olamayışınıza...
    ''admine sordum ben soruyu !'' yazmışsınız. Bunu saygıya hakim olmayışına bağlıyorum.

En kısa zamanda oyunu, Türkçe'yi ama en önemlisi saygıyı öğrenmeniz dileğiyle...

Gangplank bunu beğendi.
  5. Hırs

Hırs User

admin bunu okuyunca cevaplanması gerektiğini kulaktan dolma bilgilerle oyunun yürümeyeceğini tahmin edecektir. saygıya gelince yine diyorum bu konunun cevabını yada açıklamasını adminden bekliyorum . lütfen yazmayın siz.

6. Tüm bu bilgilere oyuna yeni başlayanlar bölümünden, SSS bölümünden ve yama çalışmaları bölümünden ulabilirsiniz. Forum kullanmayı bilmiyorsanız chat takip edin CM'ler ara ara bu bölümlerin linklerini gönderiyor bilgiye ulaşmaya çalışırsanız bilgilere ulaşırsınız bunlar kulaktan duyma bilgiler değil

7. Hırs

Hırs User

arkadaşım at linkleri ozaman görelim neymiş ayrıca yazma dememe rağmen yazıyorsun peki valencia konusu haksızlık değilmi? sabah 6 da marduk çıkıyorsa ve marduk kolay bir sistem 2 tane atıyor ama valencia 4 saate 1 tane atıyor? ve hep 23/1 e atıyor 23/2 süsmüdür 2 tane atsın? otoriter 300 diyorsun 300 çok değilmi çıkarana kadar canın çıkıyor başında görünmez beklesen görünmezlik bozuluyor 300 yerine 150 olsun intikam 2 500 nedir vcm zalim gören varmıdır acaba?