Admiral Gemileri Başka Haritalara Atma Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 〤♫☻₮h€_In₢édibℓé☻♫〤 tarafından 21 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın ilgililer,
    Santa Lucia olsun Kribati olsun kestikten hemen sonra admiral gemisini farklı bir haritaya atmaktadır. Bu sorunu bir süredir bir çok arkadaş farketmiş ama henüz ileten olmadı mı bilemiyorum. Bir an önce bu hatanın üzerine gidilmesini ve bir düzeltme çalışması yapılmasını önemle rica ederim.. Kolay gelsin...

ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ ve agrılıibo bunu beğendi.
  2. aynen arkadasa katılıyorum biz 5 gemi 11/1 amiral çıkarmaya çalısırken kiribatiyi kestikten sonra 10/3 atıyor
    santayı ise 11/1de keserken 12/2 atıyor ve yukarda bildirim nereye attıgı gözükmüyor bunu denedik ve arkadasa katılıyorum geregini yapılmasını arz ederim...

3. AYNEN ARDAŞA KATILIYORUM GEREYİ YAPILSIN.

4. Geçen bende de oldu 14-2 de keserken 14-1 e attı gidip baktım hemen 14-1 başı boş dolanıyordu

Son düzenlenen: 21 Ekim 2017
    ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.
  5. Koman

Koman User

Merhaba,

Lütfen mesajınızı düzenle bölümünden düzenleyiniz. Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir.

İyi oyunlar.

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

20. seviye altındaki haritalarda çıkan admiral gemileri kesilen son npc sistemine göre atmamaktadır. Bu bir sorun değildir, sistem işleyişi bu şekildedir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.