Adminlerin Dikkatine ...

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by -Croatia-, Nov 18, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Croatia-

-Croatia- User

sizlere oyun için çok önemli ve gerekli olduğunu düşündüğüm birkaç maddeyi söylemek istiyorum adminlerin bu gönderiyi dikkate almalarını rica ediyorum.

1. Yelken tamir edilmediğinden mojoya elit yelkenin eklenmesi iyi olacaktır.
    2. Mojoda ufak ihtimalle 1,2 adet 30 luk top kazanma imkanı verilmelidir.
    3. Gemiler kısmında yer alan altınlık gemilerde fazlalıktır , 0 gemi bile 10 altına 10 sınıf elit gemiyi alabilir bu yüzden artık altınlık gemiler gereksizdir.
    4. Toplar kısmındada 100 bin altınlık 25 lik toptan düşük olan toplar gereksiz kalmış ve artık kaldırılma zamanları gelmiştir.
    5. Pırıltı içeriklerinin güncellenme zamanı gelmiştir.
    6. Özellikle yeni gemiler için sandıklara eskiden olduğu gibi 1-2 ufak tasarım ve 1-2 ufak pet konulmasının iyi olucağı kanaatindeyim.
    7. Alyanslar arasında eşitliği sağlamak için tek bir filonun alabileceği adalara sınırlama getirilmeli örneğin 2 ada kadar bu sistem bütün adaların sadece tek bir filo yada alyansa değil bütün filolara hizmet edebilmesini sağlayacaktır .
    8. Pazarda bulunan incileri altınla değiştir bölümüde bana göre gereksizdir kimsenin burda işlem yaptığını zannetmiyorum bu kısmada ya yeni bir güncelleme yada kaldırılmasını uygun buluyorum

2. heaty

heaty User

9- pazarda sürekli 27.5lik top veya 30luk top konulmalı diye düşünüyorum.(biçok yeni top çıktı)
    10- özgürlük gününde enkazlardan 25lik top cıkıyor, önemi kalmadıki en azından 27veya 30luk sabit çıkabiliri.
    pırıltı içeriklerin bencede güncellenmesi gerekli.

Dicek çok şey varda daha :)

3. Keşke herşey buraya yazmak kadar kolay olsa :)

4. -Croatia-

-Croatia- User

eh oda oyun yöneticilerine kalmış :) fkat gerçekten burda yazanlar oyun için gerekli şeyler bu arada hızlı davranıp konuyu gördüğünüz için teşekkür ederim desteğiniz bizim herşeyimizdir umarım diğer yöneticilerde bu konuyu görebilir :)

5. Onlara biz iletiyoruz destek toplamaya bakın :)

6. atlas42

atlas42 User

incileri altınla değiştir bence kalsın yılda bir kaç kişi çıkarsa yine kardır sistem için

7. ben beğendim fikirleri özellikle 7.ci madde olsa gercekten iyi olurdu

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Güzel fikirler sadece ada fikri uygun değil. 10 adadan gelen %10 indirimi göz ardı etmişsiniz , bir filonun sadece 2 ada alabilmesi oyuncuların kaybınadır.

-onur824- likes this.
  9. fikirler gerçekten güzel ve uygulanmalı çok birşey istemiyoruz bu fikirlerin uygulanması taktirinde daha birçok oyuncu kazanabılır seafight

10. -Croatia-

-Croatia- User

şöyle yapılsa ; 2 ada olduğunu varsayalım her filo tek ada için %5 indirim alabilirse 2 ada aldımı %10 indirim alabilir tabi max ada sayısı ve indirim miktarı ensetilebilir sadece 2 ada ve %10 indirim olmak zorunda değil buda olabilir ne dersiniz ?

11. kftr

kftr User

Her filo max 10 ada alabilse güzel olur.

12. +++ Maddelerin tamamına katılıyorum!

13. Bigpatron

Sadece indirim değil konu ama. Adasına sahip olduğun haritada daha az gülle kullanımı ve pırıltı içeriklerinin artma durumuda söz konusu. Sizin fikrinize göre onca oyuncu 2 haritaya sıkıştırılıp kalacak malesef.

Ayrıca sınırlandırma ile ada savaşı diye birşeyde kalmaz oyunda.

14. hepsi mantıklı ada olayınıda beğendim bunların yanında şu top ve direk slotlarıda ucuzlatılsa iyi olur güçsüz gemiler için onlarda zor oluyo

15. Bigpatron

10 adadan sonrası zaten indirim sağlamıyor ancak bir önceki mesajımda yazdığım gibi daha az gülle kullanımı ve fazla pırıltı içeriği konusu mevcut bu nedenle sınırlandırma olacağını sanmam

16. pırıltı içeriklerinde darbe çıkıyor 5 6 tp çıkıyor 10bin altın çıkıyor artık bu gibi saçma şeyleri görmek istemiyoruz hepimiz heralde oyununu ilk gününden beri geliştirilmeyen bi kısım hatta daha çok geriye giden

17. Bigpatron

Selam

Lütfen varsa fikriniz vs kendinize ait bir konu açarak bunları belirtin. Burdaki konuyu amacından dışarı çıkarmayın.

18. ++++1 bendende programcıların bu konular üzerinde durması lazım madem o işi yapıyorlar hakkını versinler bizde mutlu olalım onlarda :D

19. çAğRı

çAğRı User

+pırıltılar daha görunur hale getırılsın. kabak etkınlığınde gayet güzeldi.
    + telefonla ürün alırken 100 tl olan sınır kaldırılsın.

20. maddelerden biriyle ilgili bi yorum yaptım konu dışına çıktığımı düşünmüyorum

Thread Status:
Not open for further replies.