Adminler ve TR1 öncelikli olarak herkes OKUSUN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .EFSANE_ZAZA_21. tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/fikir-havuzu-ve-oeneriler.56648/

konuyu inceleyin foruma yeni başlamış fazla bir şey bilmeyen admin arkadaşımıza gelinde tepki göstermeyin siz oyunculara hakaret aşşalama yapasınız diyemi sizi burda görevlendiriyorlar her şey olacağına varır arkadaş yazmış demişki fikir havuzunu kapatın oyuncular yazıyor kimse tınlamıyor. Oyuncular banlanan gemiler hakkında destek istedi yok yere gittiniz konuyu sildiniz nedir bu böyle siz adminler isteseniz konuyu değil argo kelimeli yazıyı silerdiniz malesef sayın adminler o konuyu açan kişiler küfür edildiği zaman silemiyorlar yazıyı bunun için yazıyı yazan hariç hiçkimseyi suçluyamazsınız ben bu konuyu açtım faydasızın biri geldi küfür etti ben konuyu silemem ama rapor edebilirim bu fikir havuzu neden açıldı oyuncular önerilerini sunsun diye aralarında 2 tane 3 tane veya 20 tane kendini bilmez çıkıyor o yüzden konuyu kapatmanın mantığı yok keşke genel merkez bakıyor olsa aslına bakarsanız genel merkez bu gibi durumlara bakması şart TR de ADALET desen yok bir sürü iç malzemeleri sınırsız gemiler bol bedavadan herşey geliyor ve altın hilesinden örnek gösteriyorum bundan 4/5 ay önce TR1 de alt gemim ile ele geçirdiğim miktar şöyle: 2.247.568.789 milyar altın ele geçirdim İD attım supporta yazdım bunları ve gemi hiç bir şey olmadı neden admin gemisi 1 hafta sonra sıfır açılmış bir gemi her şeyi ful oldu her şeyi ful oldu ne biçim oyun oynuyoruz halada bunlar var TR1 de neden banlanmıyorlar Admin gemisi ondan hala ucuz alışverişli gemiler açılıyor neden banlanmıyor neden açıldığınıda söylüyeyim bizzat kendim gördüm ve duydum hükümran alyansı ışık tılsımını ele geçirmek için bedavadan gemi açıyorlar bunu bir çok kişi TR1 de bilir ama konu ispatlansa dahi hiç bir ban olmaz ben hile yaptım kabul ediyorum ilk defa cezamda sonsuz SEAFİGHT'de teşekür ediyorum
    bizler hile yapıyoruzda hile yapmıyan oyuncuların emeklerini çalıyoruz peki ya bahsettiklerim neden ban almıyorlar neden bir anda gemileri ful oluyor neden 500 lira harcayıpta gemilere 2500 liraya satıyorlar ben forumda hiç kimseyi suçlayamam ama son kez şunu demek istiyorum yine TR1 çoğu bilir TR forumlarındaki adminlerden 2 kişi bunları yapanların başı bunlar sadece TR1 demi var; hayırr yok TR1, TR2, TR3 bedavadan gemi yapıyorlar satıyorlar bunlar suç değilmi
    Sayın bigpatron bu konuyu direk genel merkeze yollarmısınız desem yollamazsınız Kanıt isterseniz ben TR1 de oynadım TR1 size kanıt TR1 veya TR2, TR3 bu durumu bilirler yazarlarsa iyi olur ve hesap çalınmasına gelirsek hesap çalınmaları yabancı serverleri bilmem ama tr serverlerinde fazla sizden ricam bu hesap çalınmaları benim düşüncem şu yönde yine TR1 e dayalı olarak TR1 de yine herkes bilir kimin gemi çaldığını ve halada çalmaya devam ettiğini TR1 de bir alyans içerisinde filo kurup örgütlenmeye kadar giden bir toplum var içimizde TR1 den yayılıyorlar TR2,TR3 den çıkıyorlar ve ben bunu bildiğim halde supporta mail atsam dahi foruma yazsam dahi hiç bir şey olmayacağınıda biliyorum bu yüzden arkadaşlar oyuncular sizlere şunu diyeyim TR1,TR2,TR3 ciddi şekilde bot kullanan serverleriz oyüzden sizlerden ricam eğer hesabınızın çalınmamasını istiyorsanız lütfen sosyal medya aracılığı ile botmuş yok bilmem şu hileymiş bu programmış katiyen indirmeyin oyun oynarken ts den size veya genel odanıza atılan bir link lere sakın tıklamayın bilgisayarınıza erişen olacaktır sakın onuda yapmayın bir trojan inerse bilgisayarınıza bütün bilgileriniz oyun hesabınız veya kredi numaralarınız şifreni hepsi trojan ı atan kişinin eline geçer yani bir oyun yüzünden alın terinizle kazandığınız paralar 10 dakikada biter bilgisayarınıza virüs taraması bile yapsanız işe yaramaz.
    Konu içinde konu Açtım yazım hatası olabilir:)yazdığım yazıların bazı kısımkarı bilgilendirmek içindir..! Kendinize iyi bakın Adalet li bir oyun dileği ile

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

biiz şikayetlerinizi iletiyoruz ama bazı sitemleriniz kulaktan dolma bilgilerden ibarettir.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

biiz şikayetlerinizi iletiyoruz ama bazı sitemleriniz kulaktan dolma bilgilerden ibarettir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.