Admin'ler için !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve YOZGATLI66AD tarafından 27 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. "Önemli değil "Adminler gerçekten söylemeden duramadım cidden söylüyorum helal olsun size , hergün her dakika cevap yazıyorsunuz sabırlı , sakin ve saygılı bir şekilde. Tabiki işiniz ama ben olsaydım dayanamazdım hergün 100 kişiden AYNI soru ve hepsine çeşitli şekilde AYNI cevap baya yoruyoruz sizi hakkınızı helal edin :))) Özellikle sık gördüğüm Adminler " Bigpatron ve HP . kolay gelsin

●ђр● bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Malesef böyle olmak zorunda. Toplulukları temsil eden ya da onları yönetmeye çalışan kişilerin biraz daha bu ozelliklere sahip kisiler olması gerekiyor. Tabiki bir yerde biz de sıkılıyor ya da geriliyor ve dolayısıyla sert cevaplar verebiliyoruz ama sonuç olarak burada yazma işini tamamen forumu ve buradaki ortamı sevdiğimiz için yapıyoruz.

İyi sözleriniz için teşekkür ederiz..

İyi oyunlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Kasım 2016
    fette48 ve YOZGATLI66AD bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.