admin ilgilenirmisiniz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yosef22 tarafından 21 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yosef22

yosef22 User

Seiye atlamıyor yardımcı olunda oyundan zevk alalım dunden beri bosuna oynuyorum lwlim aynı görev listesi boş gösteriyor bugmudur bu nedir gerekirse sifreyi veriyim bakın

2. Sayın Bigpatron
    Supporta defalarca yapılan hile ilgili mesaj gönderdim ama her seferinde;
    Selam ,

bu sıkıntı ile ilgili Seafight oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır. Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin.

Bundan dolayı sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz.

Saygılarımla,

şeklinde cevap geliyor.Madem ki sizler ve bizler adaletli br oyun anlayışı güdüyoruz.O zaman lütfen gereğini yapınız

3. Sayın Bigpatron
    Supporta defalarca yapılan hile ilgili mesaj gönderdim ama her seferinde;
    Selam ,

bu sıkıntı ile ilgili Seafight oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır. Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin.

Bundan dolayı sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz.

Saygılarımla,

şeklinde cevap geliyor.Madem ki sizler ve bizler adaletli br oyun anlayışı güdüyoruz.O zaman lütfen gereğini yapınız

4. yosef22

yosef22 User

yani amele gibimi oynuycaz biz oyunu lwl atlamadan nedir bu yaa :S

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetleriniz not alındı gerekli yerlere iletildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.