ADMIN HATALARI !!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ALONE_KING_KT tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben bugün su saatlerde konusuyodum eskı fıloma donucektım arkadasla msj lasıyorduk once kıck attı bırsey demedım f5 cektım ve konusmama devam ettım sonrada 2 gün ban yıyorum bu banları neye gore atıyorsunuz ?? kousmamızda hıcbır argo soz kufur vb. seyler olmadıgı halde ban atıyorsunuz !! Konusmamızı acın okuyun CM deılmısınız sız kafanıza gore ban verıyorsunuz. Artık sabrımız taştı su sacma seylerden lutfen DUZELTIN SU BANI ! NİCK = ALONE_KING_KT ID = 149/28174260 SERVER = TR2 bıdaha olmassa ıyı olur . Oyunu bırakıcaz artık su seylerden dolayı 2 gun ban yıyorum oyuna gırmıyorum nedenmı ? cunkı bosu bosuna ban yedım CM sankı soyle dıyor cok konustun artık sus !!

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Banınızda hata yok. Global kanalda filo işlerini konuşmak yasaktır siz ilk önce kurallara bir uymayı deneyin chatteki CM leri suçlamak yerine.

tt16 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.