admin gemileri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TEK-AŞK-FB tarafından 18 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm son günlerde bot kullanımı nedeni ile birçok hesap kapatıldı zaten yeterince oyuncu kalmadı ve şu bir haftadır oyunda admin olan kişiler kendi hesaplarına girip saatlerce savaşıyor sonuçta oyun görevlileri hiç bir iteme para ve vakit harcamadan ulaşabiliyorlar 5 level gemilerin benim 6 senedir yapamadığım gemileri var ne vudu darbesi güllesi bitiyor ne buz güllesi affınıza sığınarak sölmek istiyorum acaba tr1 de artık adminlermi oynayacak biz boşuna vakit harcıyoruz boşuna paramızı buraya yatırıyoruz . ve en önemlisi kaptan06 neden birgün olsun gelip bu serverı bi kontrol etmiyor acaba iyi görevler.

мατяaҡ bunu beğendi.
  2. hayırlısı be gülüm :)

3. -metales-

-metales- User

yoo bende oynuyorum :)

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Adminlerde bir oyuncudur ve hesapları vardır istedikleri zaman oyunlarını oynamakta serbesttirler. Nereden biliyorsunuz para vermediklerini Adminlerin kredi kartlarının muhasebesini siz mi tutuyorsunuz? Benim oynadığım serverda bahsettiğiniz itemler en düşük gemide bile var ozaman serverın hepsi admin sizin mantığınıza göre. Unutmayın ki adminde olsa herkesin yaptığı işlemler görünmekte ve şirket tarafından gözetim aldındadır oyun genelindeki bütün adminler. Bir hesaba yapılan en ufak işlem Almanyadaki en yetkili birim tarafından anında görünmektedir.

NoMercy bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.