admin bey acil bakın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özkantr

özkantr User

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ALY. tr1 serwerınde T.C Türkiye Cumhuriyetinin resimi kısaltmasıdır. nasıl ki Atatürk ismi kullanılmıyorsa T.C kısaltması da kullanılamamalı dıye dusunuyorum

2. sebep soyle kullanılmasın...

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

türkiye sunucularında barınıyoruz. sunucumuzun adı ortadoğu olsa dediğiniz çok doğrudur.

яoтαsız bunu beğendi.
  4. özkantr

özkantr User

kusura bakmayın admın bey. kapattıgınızı sandım. uzun sure foruma bakmayınca cıkııs almıs bu yuzden altta cwap bolumunu goremeyınce kapadıgınızı zanettim.

5. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

özür dilerim yazıyı görünce yazma geregi hissetim kendimde..türkiye serverlerında barınıyoruz demişsiniz tabiki dogrudur...bu bir devlet adını kullanma yetkisimi veriyor.. sunuculara onu anlamadım..yada anlatmak istediginizimi anlatamadınız Sayın Admin bey..benim bildigim de şudur....
    “T. C.” rumuzu, siyasal rejimiyle Türkiye Devletinin adı olan
    “Türkiye Cumhuriyeti” sözcüklerinin kısaltmasıdır
    T. C.” de böyle
    bir kısaltmadır. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti için söz konusu olan
    tüm anayasal nitelik ve özellikler, bu kısaltma için de geçerlidir.....

bu yazıyı kullanma demek devlet demektir..bu T.C kısaltmasınıda yalnızca devlet kullanır... kimsede devletin adını bir oyun için bence kullanmaması gerekir düşünüyorum..bunu kullanmak anayasal hakkımızmı ..yoksa böyle bir hakkımızmı var sizce ..devletin adınıda yalnızca DEVLET ve ilgili makamları kullanır .biz yalnızca türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız..vatandaş olmaklada türkiye cumhuriyetinin adı bir oyunda kullanılmaması gerektigini düşünüyorum..teskl iyi çalışmalar hepinize...Şunuda ekleyeyim özür.. T.C KOSKACA BİR DEVLETTİR alyans degil ..buda benim düşüncem..saygılar iyi çalışmalar

Son düzenlenen: 5 Şubat 2015
    özkantr bunu beğendi.
  6. özkantr

özkantr User

sadece devlet kurumlarının baş kısmında oluyor. partıler dahi kullanamıyorlar

7. T.C. nin olması sizde ne sıkıntı yaşatıyor ? Böyle bi konu açılması çok saçma

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

yıllardır olan bir alyans bu konuda kalıcıdır şikayetiniz varsa supporta yazabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.