admın anlamıyorki

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve deat-hunter18 tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben diyorum damagelerim düştü durduk yere diye adminin dediği şu:
    Merhaba,

Sorunuz için teşekkür ederiz. Benim adım Janina ve ben bu süreç için kişi olacağım.

Özür dilerim; Size ne demek anlamadı - Eğer ifadeleri ve son mesaj yeniden misiniz?

Oyunun, kullanıcı kimliği, sunucu ve hakkında soran meselenin ayrıntılı bilgi: Şimdiye kadar yapmadıysanız, aynı zamanda gibi ilgili tüm bilgileri eklemeyi unutmayın lütfen.

Biz size yardım için bekliyoruz ve anlayışınız için teşekkür ederiz edilir. lütfen birisi bana duzgunce ingilizceye çevirebilirmi şunu
    benim durduk yere damagelerim düştü hiçbir map bitirmedim cilalı tüfekte yoktu ama damagem düştü

2. Selam

bu şekilde yazarsanız supportunuza sizin sorununuzu belki anlıyabilirler. boş yerlere serverinizi ve id numarasını yazmayı unutmayınız.

Hello dear support
    I haven't finished any bonus map and I haven't buy that poolish cannon buff from black market so even right now my damages are low can you check my ship?
    server: xxx
    User ID: xxx
    Regards

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.