Adam edin şu oyunu artık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Notevaler tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Notevaler

Notevaler User

Seviye sınırlaması koyun bu ne böyle adam 2/1 e inmiş 5 levellik gemi batırıyor. adam 80 k vuruyo geminin canı 100k bu ne saçmalıktır. Kimse nasıl gelişecek bu oyunda samçlığın daniskası bu

яoтαsız bunu beğendi.
  2. -onur824-

-onur824- User

oyunun amacı bu batacan batırılacan.sana önerim altın kasarak önce 25'lik topları fulle.daha sonra pırıltı toplayarak admiral toplarını fulle. sonrasında ise yardım lazım olursa foruma konu aç yardım ederiz.

3. Notevaler

Notevaler User

tamam da adamlar müsade etmeden nasıl altın kasalım ki :) adam da bi gemi var ilk defa görüyosun dana gibi ekrana sığmıyo geliyo iki kere vuruyo batışlardayız korsanlar yanıyom diye bağırınıyolAR :)

4. herkes o yollardan geçdi seninde geçmen lazım, emek olmadan yemek olmaz !

§VoDoo§Child§ bunu beğendi.
  5. Valla Kusura Bakmayın Arkadaşlar Oynadıgınız Oyun Savaş Oyunu , Korsanlık Oyunu Batıcaksınız Da , Batırıcaksınız Da Eğer Batmayı Kabullenemiyorsanız Hazmedemiyosanız Oynamayacaksınız Arkadaşlar Bu Kadar Basit Bizde Bu Yollardan Geçtik Sabır Ve Emekle Geminizii Fulleyebilirsiniz Diyeceklerim Bu Kadar İyi Oyunlar Kolay Gelsin Sizlere...

§VoDoo§Child§ bunu beğendi.
  6. Seafight sabır isteyen bir oyundur beyler yapmayın Allah aşkına ben ilk çıktığı zamandan beridir oynuyorum kaç sefer hesap açtım ve şu en son hesabımı açalı 4 yıl oldu 5 yıl olacak neredeyse bu süre zarfında toplasanız 5-6 ay adam akıllı oynamamışımdır ve sadece 1 kere para yatırdım ondada 50 amiral topu olan paketi aldım başkada hiç para yatırmadım şuana kadar çoğu etkinliği hep kaçırdım doğru düzgün kasılamadım mesela. ama toplarımı fulledim baya level atladım hep yardım almadan 27.sınıfım mesela ve bu aralar yavaş yavaş kalelerimi ve yeteneklerime ağırlık verdim gayette oyun çok zevkli benim için son olarak şunu söylemek istiyorum iyi bir alyansınız veya filonuz varsa oyun sizin için çok daha zevkli hale gelecektir kolay level atlarsınız kolay kasılırsınız etkinliklerden kat be kat karlı çıkarsınız hani şöyle söyliyim para yatırmak istemiyorsanız oyuna iyi bir alyans şart yani gençler umarım anlatabilmişimdir iyi oyunlar :)

-onur824- bunu beğendi.