Bug / Oyun hatasi ADALET!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve S.P.Q.R™[ZHR] tarafından 21 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar sizinde bu sorunu duymanızı istedim . Herkese açık olduğu için bu konununda kapanmasını istemiyorum. Şimdi bahsediceğim sorun şu hepinizin bildiği gibi oyunda sık sık değil ; herzaman oyun açıkları , oyun hataları , sorunlar ve bot kullanan oyuncular var . Kullanılan pek çok açıkta banlanması gerekilen oyuncular banlanmıyorken yada banlanıldığındada çabuk açılıyorken haksız yere oyun sorunlarından gemiler kapatalıyor. Şimdi dahada açık konuş derseniz sıkıntım şu. Değer verdiğim ve gurur duyduğum biri HRMS npcleri tarafından 20 lwl üstü haritaların birinde hata oluşmuş ve npc az vurmuş. Ve bu kişide üzerine çok oynanıldığı için mause ile sürekli görünmez arayan biri olduğundan ve bigpatronu bizzat görünmez yakaladığı için belirli bir süre gemisi kapatılıyor . (Bu oyun açığı değil oyun hatasıdır ve görünmez yakalamasıda oyunculuktur.(özellikle belirtiyorum karşılaştırın diye.)) Harita katlayanlar - bot kullananlar - etkinliklerde türlü türlü açık kullanıp inci ve malzeme kasanlar ; güncel olarakta şuanki açıkta VUDU DARBESİ AÇIĞIdır . Vudu darbesini 650-800bin yapıpta dolaşan gemiler varken (kısacası açık kullananlar) bunlar banlanmıyor veya gemileri kapatılmıyor. Support a yazıldığında ise genel bir sorun olduğunu hiçbir işlem yapamayacaklarını belirtiyorlar.

Şimdi size sorcağım soru şu niye bu oyunda imrenilen gözlerle bakılan gemiler, üzerlerine oynadıklarını bildikleri için hiçbir açık gibi hile hurda yapmıyolarken OYUN HATASI bahanesiyle kapatılıyorda ; asıl AÇIK kullananlar Bot kullananların gemileri ne kapatıyorlar nede banlıyorlar ?

Bu konunun tartışılmasını istiyorum bi kısa cevap ile kapatılmasın lütfen.

erbaa60 bunu beğendi.
  2. karayel

karayel User

ilk olarak şunu söylemek isterim vudu darbesi değil vudu puanınında bir bug mevcut fakat oyuncular kendileri yapmamaktadır. Oyuna girince otomati olarak artmakta can ben kendi ID mi de buraya yazabilirim inceleyebilirler.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kimmiş bu değer ve gurur duyduğun arkadaş ID yazda bende göreyim bakalım dediğiniz gibimi yoksa başka birşey mi var. Ayrıca supporta ki diğer arkadaşlarda giriyor benim gemime zira ben dediğiniz gibi bir olay hatırlamıyorum.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  4. Bigpatron

Yapılacak olan restartan sonra düzelecek muhtemelen. Evet dediğiniz gibi sizin elinizde olan birşey değil ama yukarıdaki arkadaşın bahsettiği bizzat isteyerek yapılan birşey.

5. hata ise bizimkide hataydı ancak haritadan çıkılsaydı ozaman gibi bi cevap almıştık yani hataysa oyuna girmemek gerekiyormuş

6. ilk olarak gemilere başka bir şahsın girmesi yasak değilmi admin gemisine başka biri tarafından müdehale yapılması bence sıkıntılı bir durum id ise 20062555 buyrun bi sıkıntı varsa bende öğrenmek isterim

7. Bigpatron

Neden yasak olsun giren adam support yazılanı anlamak için okuyun!

8. Ben anlamak için okuyorum zaten yinede gemilere bi başka şahsın girmesi sıkıntılıymış oyuna başlarken onayladığımız bi şeyi söyledim size sadece neyse siz bi bakın gemiye ne sorunu varmış ne açık ne botu kullanılmış neyi varda kapatıldı geçen haftalar içinde

9. Bigpatron

Neden kapatıldığını hesabın sahibi size söylesin yada hesabına giren kişi. Dediğiniz gibi sıkıntı başkasının girmesi ve sizin gurur duyduğunuz arkadaşınızda sürekli paylaşıyor gemisini. Artık açığı kullanan hesabın sahibimi yoksa hesabını verdiği kişimi bilemem, gerçi kim yapmış onunda bizim açımızdan bir önemide yok zaten.

Size bir diğer tavsiyemde öyle kulaktan dolma laflar ile gelp buraya kou açarak yok admini yakaldı görünmezde banlandı tarzında asılsız iddialarda bulunmayın!

Continent: Asia
    Country: Turkey
    State/Region: Ankara
    2016-09-04 14:12:44

Continent: Asia
    Country: Turkey
    State/Region: Hatay
    2016-09-04 14:50:56

✭ζЄЯKЄŹ✭ ve ●ђр● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.