adalet

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ilksol tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ilksol

ilksol User

sayın yöneticiler iyi güzel tasarmlar çıkardınız fakat dikkat çeken bi
    > > haksızlık söz konusu.rus tasarımı birinde 44 tl digerinde 53 tl
    > > bende 62 tl bu sizce normal
    > > mi?..............

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

ödeme sistemi bu şekildedir.

3. ilksol

ilksol User

işte bizim isyanımız da bu şekilde işleyen sisteme

4. adalet bekleme bence elit puan katlayıcı bile aylardan beri çalışmıyor ama 2 haftada bir ödeme kısmına çıkıyor adalet olsa çalışmayan item satışa çıkmaz

5. uzuneşek

uzuneşek User

zaten bizi üzende fiyat farkından ziyade bunun çok olağan bir şeymiş gibi adaletsiz bir biçimde lanse edilmesi ve herkesinde buna uymaya bırakılması

6. beyler beyi düne kadar fiyat sistemi test aşamsında deyip burda milette yazıyodunuz ne olduda bir anda ödeme sistemi bu şekilde oldu hayret bari milleti enayıi yerine koyupta oyalamayın sistem test ediliyor diye

7. Bende bahsedilen tasarim 44tl ama benim gibi bu oyunu oynayan oyuncularin gidip 62 vermesi ayiptir . Ha bende 44 tl iyi hos guzel ama herkezde 44 olsun ben baskalarinin hakkini yemis gibi hissediyorum ama mecbur lazim canin istiyor aliyorum filodan arkasslarim uzuluyo bende nie pahli kazik yiyorum diye hliyle insan o arkadaslarinin suratina karsi o tasarimi kullnmaya utaniyorkonuyu acan arkadasa katiliyorum

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu durumla ilgili şikayetlerinizi iletiyoruz. şuan için bu şekildedir. test aşamasının bitmesini beklemedeyiz.