adalet sadece adalet istiyorum!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***ARAScop*** tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ☾☆∂oмıηıc☾☆[*ĎĦ]: ҂ߣаcҜ҂ ahha al senın olsun o zaman ama zincirini bağla bunun bizim tarafa gelmesın gelırsede ekmek yok ona zaten ben oldugum surece
    [Ы©g] GaßrieL: bu chatte cm yok mu bu dominicin yazdıklarını görmüyor mu?

Sistem: 03-07-2015 tarihinde saat 14:27:41, 2 Saat(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 03-07-2015 saat 16:27:41 zamanında giriş yapabilirsin.

bu oyuncu chatten uzaklaştırılmıyor ben bunu yazınca uzaklaştırılıyorum öyle mi?

2. konunun yeri burası değil.genel sorular kısmında hatalı chat bölümü war oraya yazarsanız ilgilenilirler:)

3. КΞMΛŁ

КΞMΛŁ User

CM lerin de işi zor banlasan sorarlar neden banladın diye :) banlamasan yine aynı şey üzülüyorum ve sırf bu yüzden chati az kullanır oldum yazık onlara da :)

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Genel sorular bölümünde sabit konu vardır o bölüme idinizle mesaj bırakınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.