ADALET NEREDE

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oº°‘¨FƐИØMƐN¨‘°ºO tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın arkadaşlarım sadece şunu merak ediyorum ben bu oyunu 7 yıldır oynuyorum sizin yapmış olduğunuz bir etkinlik yüzünden insanların tüm emekleri boşa gitti biz ticaret gemisi vurunca 300 bin tp alınca seviniyorduk bir etkinlik çıkardınız bir etkinlik gemisinden insanlar yüzbinlerce tp alıyor ve emek veren insanların emekleri boşa gidiyor bazı kişilerin güverteleri dahi olmadan ilk 10, sıraya girdi sayenizde ben ve buradaki diğer arkadaşlarımızı oyundan soğuttunuz ve oyuna dahi girmiyorum kendi şahsım forumda yazdınız düzenleme yapılacak tpler le ilgili ama herzamanki gibi daha öncede gemi hızları alındı hemen peşinden hız gemi tasarımları çıkarıldı sayenizde oyunu bırakma aşamasına geldik bu satten sonra oynarmıyız acaba o bile muallakda amacım sizleri suçlamak değil ve sizler bizim haklarımızı savunmak zorundasınız nasıl bir hile olduğunda hesaplarımızı bloke eidiyor iseniz bunada bir çare bulmalısınız saygılarımla

-тαяαηтυℓα- bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Malesef bizim bir çözüm bulmamız mümkün değil zira biz bu tarz şeylere müdahale edemiyoruz. Etkinlik başladığından bugüne kadar şikayetleri ilettik bizlerde merakla sizin gibi ne yapacaklarını beklemekteyiz. Şahsen benim hesabım bile 6nci sıradan 40'lara geriledi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.