Adaların oyuncular üstündeki konumu

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by sansar6161, Apr 29, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sansar6161

sansar6161 User

Merhabalar. Uzun zamandır oyuncuların ada işlevselliğinin anlamını yitirdiği beyanları kulaktan kulağa dolaşıyor.
    Artık oyuncuların oyuncu isimlerinin yanına filo taglarını yazarak filo ittifak bildirme yöntemini uyguluyor.
    Bu sayede birbirlerine ittifak filo üyeleri filosuz kalmış olsa da herhangi bir izdiham ya da kargaşa kaynaklı birbirine ateş etmekten kaçınıyor.
    Bunu neden yapıyorlar diye soracak olursak;
    Adalar karşı rakip filoda olduğu vakit adaların kendisine ateş etmesinin bir nebze açığını kullanmış oluyor.
    Bu sayede oyunun ''filo'' nesnesinin anlamı kalmıyor.
    Bu konuda gerekli bir çalışma yapılmasını gerektiğine vararak;
    Örneğin, adaların filosuz olan 40 levele kadar olan oyunculara bu imtiyazın sağlanmasının daha sağlıklı olabileceği yönüyle güzel bir varsayım olmuş olacaktır. 40 Level üstü olan oyuncuların ise bu konudaki artniyetli tutumunu sistemin açıklığından faydalanmasını engelleyerek daha güzel bir etki alanı yaratmasına ve daha fazla savaş mekanizmasının çalışıp daha güzel cirolar elde edileceği aşikar.

2. Daha önce defalarca yazdık ilettik ilettik sorununuz iletildiden öteye geçmedi. Oyunumuzu daha da güzelleştirmek yerine her gün daha da uçuruma sürüklüyorsunuz. Ya isteklerin sizin için önemi yok ya da salla başı al maaşı yapılıyor. 60 ada var ve 6. Seviyeden başlayarak 60. Haritaya kadar adalar var filolar birleşiyor gece gündüz bu adaları almaya korumaya çalışıyor. Bu oyunda rakip oyumcular da var düşman olan da var tarafsız olan da var filosuz olanda var filolu olanda var. Burada açıkça belirtmek istiyorum. FİLO SAHIBI INSANLARA YANI GEMISI FILODA OLANLARA ADALAR HER ŞARTTA ATEŞ EDIYOR. AMA FİLOSUZ OYUNCULARA ATEŞ ETMIYOR. burayı büyük yazdım ki daha önceki konularda okuduğunu anlamayanlar var. Sorun çok basit çözümü de çok basit. Bazen yeri geliyor gece 3 te bazen yeri geliyor öglen 1 de korumamiz gerekiyor adalarımızı peki adanın bize faydası ne sadece %10 pazar indirimi. 1 milyon incide 100bin inanılmaz bir kar. Daha önce bp muhabbetini çıkar sağlandığı için kapattınız amenna exp de iyileştirmeden gelen tp yi kapattınız amenna çünkü bunlar açık gibiydi ve kullanılıyordu ister istemez. ŞIMDI DIYORUM KI ADALAR RAKIP FILODAKI OYUNCULARA VURDUGU ZAMAN BU RAKIP OYUNCULAR FİLODAN ÇİKİYOR VE O OYUNCU ADAYA VURMAZSA ADA ONA VURMUYOR. BU DURUM BAZI OYUNCULAR TARAFINDAN KULLANILIYOR. Bizler ada sahjbi olarak adamizin avantajindan yararlanmak istedigimizde örneğin amiral kesiyoruz kimseye vurdurtmamak icin adamiza çekiyoruz ama adamlar filodan çıkti mi adalar benim değil ikimizin oluyor bana avantaj saglamasi gereken adalar rakibime de avantaj sagliyor. Seafight gibi köklü bir oyunun bu durumu acilen düzeltmesi gerekmektedir. Bakin bu bir talep istek arzu değildir bu bir hatadır ve bu hata alanen açikca kullanilmaktadır. Ada ada sahibi ve muttefikleri hariç oyuncu ayirt etmeksisin filolu filosuz herkese vurup 10 15 atista pve server icin bahsediyorum pvp actirmalidir. Herkes gece uykusundan fedakarlik gösterip ada alsin cikardigi amirali adasina soksun kessin rakip olan da ada almak icin ugrassin o da aynisini yapsin. Bazi seyleri 1500 kere papagan gibi tekrar etmekten yorulduk sıkıldık. Ama bi iki gün sonra sorununuzu ilettik diyecekler konu yine askıda kalacak. Ben sözlerimi burada noktalıyorum umarim elini vicdanina koyan bir yazılımcı çikar ve bu HATAYI düzeltir. Herkese eşit ve adil bir oyun diliyorum. Malasef oyuncu hakları konusunda bu kadar rezalet bir oyun dahi bulamayiz. Ummaktan başka çaremiz yok. Yazilicimlarin insafina kalmiş...

Serdümen likes this.
  3. Ayrıca belirtmek istiyorum Support game problem kısmına sadece ben 20 kere yazdım. Bazı yazdiklarima cevap dahi gelmedi. Server 7 için Ayrıca şuna da değinmek istiyorum örnek vererek örneğin a filosunda olan x gemisi 55/2de okyanusların prensesi çıkardı ve exp kasıyor. 1. Sırada ve 55/2 haritası a filosuna ait. Düşman olan b filosuna ait y gemisi de exp de 2. Sirada ve yarış halindeler ikisi beraber bu okyanusa vururken a filosundan x oyuncusu güçlü vuruşa sahip oldugu için rakibini kastirmamak için amirali adaya çekerek avantaj sağlamak istiyor. Fakat burada b filosundaki y isimli oyuncu filodan çıktıği an a filosunun adası o oyuncuya ateş etmiyor. Burada yaşanan senaryo şu a filosunun adası b filosundaki oyuncuya filodan çıktığı için ateş etmiyor ve sıralamada 1. Olan adamın hakkı alenen açıkca gasp ediliyor. Çünkü bu adam tek başina adasında kesse amiralini 100 110 milyon tp alacakken iki kişi kestiği için yarı yarıya alıyor. Dönüyorum 2. Amirale a filosuna 55/2 ye çekici geldi 1. Sıradaki adam adasını savunurken 2. Sıradaki adam exp kasmaya devam ediyor. Burada da net şekilde haksız rakebet ortamı oluşuyor. Ada sahibi adasını savunurken rakip oyuncu kasılmaya devam ediyor. Çünkü onu etkileyen bir şey yok kim alırsa alsın adayı filodan çıktığı zaman ada ona zaten vurmuyor. Örnek teşkil ederek sorunu sıkıntıyı yazdım bu konuyla alakalı isterseniz screnshot ya da video çekip yükleyip delillendiredebilirim bu konu oyunun eşit rekabet konusuna aykırı bazıları bunu kullanarak kendine avantaj sağlıyor. Tekrar ediyorum lütfen ilettik sorununuzda kalmasın artık çalışma yapılsın

4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Mesajlarınızı ileteceğim.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.