Öneri adalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 3 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

çok karışıklık oluşturdunuz.eski meinir görünümlü adalar şimdiki cadoc oldu.millet bakıyor görüntüsü eski meinir oluca sanıyoki altınlık kule.çok kafa karışıklığı yaşattınız.daha olayı tam anlayamayanlar var.kule görünümleri neden aynı kalmadı acaba.yada değişecekse bi alt sistem olarak görmeye alıştığımız görünümübi üst sisteme taşıdınız.cadocların görünümü baya güzeldi misalen.göz zevki vardı.madem değişiklik olacak tamamen değiştirseydiniz.bilmeyenler bunların üstünde eski cadoc görünümlü bi kule daha var sanıyor.

2. zaten var bir kule daha

3. mamı_55

mamı_55 User

Sanırım 25. haritadaki adaya dikilebiliyor sadece. Yeni güncelleme çok güzel oldu. Bilmeyenler bir zahmet günde 5 dk forumu inceleseler problem olmaz zaten.

4. BüRKüT*

BüRKüT* User

yok kardeşim o dediğin milletler topluluğunda dikiliyor.benim dediğim aşağıdaki kuleler.misalen cadoc ların görünümü baya hoştu.onu geçtik meinir görünümü alıp şimdiki en güçlü kule yaptınız kafa karışıklığı yaratıyor bu.kule güçlerine bi sözüm yok ama cadoc görünümünü niye kaldırıp yerine eski meinir görünümü geldi onu anlamadım ben.

5. mamı_55

mamı_55 User

Hmm yanlış anlamışım o zaman kusura bakma :) Cadoc ların görüntüsü daha güzeldi evet