ada ve pazar indirim

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve JUDGE*DARKLORD*2[o9] tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adaların pazar üzerindeki etkisi ile ilgili bilgi edinmek istiyorum ben.
    1-Ada başına nekadar bi indirim oluyor yada kaç adadan sonra indirim başlıyor kaç adaya kadar devam ediyor.
    2-Ekstra olarak pazar indirimi alırsam yüzde 25 indirim ada indirimin üstünemi geliyor yoksa ada indirimi+pazar indirimi toplanıp normal fiyatınmı yüzdesini düşürüyor.
    3-premium önceden pazarlarda indirim avantajı sağlıyodu bir miktar.o hala geçerlimi.geçerli ise pre özelliklerine yazarsanız iyi olur açıklama yok:)
    4-Velasıl kelam premium+pazar indirimi+ada indirimi(nekadar indiriyosa) en fazla yüzde kaç bi indirim alıyorum.pazardan kristal çekeceğim inci biriktirip ondan soruyorum.308 inci en fazla kaç inciye düşüyor onu merak ediyorum hesap yapacağım.

2. *MV1*

*MV1* User

pazar ındıırmın atrtı 10 adası olan bır alyans fılosunada gırersen bırde vıplıgın varsa krıstalın malıyetı 185 ıncıye gelıyor

3. Yüzde 40 gibi bi nidirim oluyor yani?
    25 i pazar 5 i vip 10 u adadan geliyor.

4. eaglescout

eaglescout User

65/42034500
    efendim kale deki rampa seviyesi etkinleşiyor diyor ama sürede belirtilen azalmayı göstermiyor ilgilenebilirseniz sevinirim

5. her ada %1 indirim sagliyor maksimum 10 ada. 25 pazar indirimi, 5 te viplikten gelen indirim %40 maksimum oluyor. patlayan gülleyi 30 inciden kristalide 186 dan alabiliyorsunuz ( 185 te olabilir)

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Evet %40 indirim oluyor. Kristal fiyatı 185 inciye düşüyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.