Öneri Ada ve Donanma İlişkileri

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by **menekşe**, Mar 3, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oyunda ittifak kurduğumuz Alyansların adaları neden bize sıkıyor mesela donanma ilişkileri eklendi oyuna ama bu ittifak sisteminde adaların ittifak alyanslara sıkmaması gerekmez mi?

2. mamı_55

mamı_55 User

Aynen katılıyorum buna. Donanma ilişki sistemi çok eksik kalıyor.

3. Donanma ilişkisini yapıyorsun birde kendi kendine bozuluyor her gün her saat düzeltme gerekiyor.

4. Melih

Melih User

Kesinlikle katılmıyorum her ada sana sikmicak rahat rahat savaşlarda kacasin demi adası olmayan yanlız başına olan filolara çok kötü yansır bu durum herkese kendi filosunun adası sıkma sa yeterli yoksa savaşta adaya kaçıyor avantaj elde ediyor

5. atlas42

atlas42 User

Gerçek hayata yakınlaştırmak lazım oyunu. Müttefiğimiz bize sıkmaz herhalde.

6. Ada onunsa yapacak bişey yok kullanacak adayı

7. İlişki sistemi geldiyse adaların vurması saçma olur birisi demiş ki adasız filolalar ne olacak yapacak bir şey yok o adayı almak için mücadele edecek etkinliklerde gemiye kosmayacak savaşacak oyunun adı Seafight: Deniz Savaşı gayet açık ve net.

8. aynen sistem değişirse iyi olur. Mesela adası olan bir filo, dost olan filolardan 2 yada 3 filo için adaya giriş izne verebilse gerçekten iyi olur. Tabi ki sayı değişebilir. Hem böylelikle adalar belli başlı filolarda kalmaz, dost sayısı arttırılabilmesi için adaların daha farklı filoların alabilmesi için rekabet olacağını düşünüyorum.

9. Melih

Melih User

Aslinda filo alım sayısı yukselsin 10 bin kişiye herkes girsin o filoya savasmayalimda paso kasilalim ne güzel olur bigpatron duy oyuncuların sesini savaş değil barış istiyorlar

10. Barış isteyen arkadaşlar gene bigpointin çiftlik oyunu var farmerama oraya geçebilirler aslında :D

NightWish66 likes this.
  11. Melih

Melih User

Daha iyi bir cümle kurulamazdi eyvallah anca kasilmayi düşünenlere gelsin

12. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Bu sorun biliniyor ve üzerinde çalışılıyor. Umarım kısa sürede düzelecektir.

Reel hayata uygun bir mantıkla bakarsak haklısınız ancak o şartlarda adaların savunulması çok rahat bir hale gelirdi diye düşünüyorum . Tabi fikir fikirdir, üretmek bile yeterli :)

13. Kesinlikle fikir fikirdir :)

Thread Status:
Not open for further replies.