Ada Güncellemesi

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by βŁẪĈЌĜǾŁĐ, Apr 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ada sistemi eski zamanlardaki gibi küçük filolar tarafindan bile alinacak durumda olsunmu ?

1. Evet

28 vote(s)
    70.0%
  2. Hayir

12 vote(s)
    30.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Küçük filo kalmadı alyans oldu hepsi ama öle olsa sürekli el değiştiriri seviye 1 kuleyi vurmak çok kolay

2. Somberlain

Somberlain User

işte el değiştirsin adalar diye istiyoruz

3. Bak bi konu açmışsın megadaki alyanslar bide filolar oraya ben yazdım 2 alyansı sonra baktım ki deişmiş biraz daha filo eklenmiş yıldız ve Bta alyansı çok kalabalık bir grup adayı ondan elinde tutuyolar normalde etkinliğe felan bak ewa efe h felan görürsün ama yıldız alyansının sistemi sayesinde çok fazla kişi ada indirimi kullanıyor ve çok adaletli old. İçin herkes yıldıza geçti eskiden 1 filo tüm adaları alırdı 1 filo %10 indirimden yarrlanırdı o yüzden yıldızın bulduğu sistemi herkez adeletli görüyor ve yıldızda kalıyor ama yıldız çökerse gene tek bir alyans filosu tüm adaları alır.Demem o ki yıldız çok kalabalık 700 gemi vrdır balyozlu felan sağlam çok uzun oldu :)

4. kaddarr

kaddarr User

kardeşim çok yanlış yazmışsın bizim toplam sayımız 250-300 gemi arası etkinliklerde 200 online oluyor normal günde 140 150 falan oluyor şuanda mega serverde aktif oynuyan 700 gemi varmıdır emin değilim

5. valla bta bak 70 gemi vr yohde gene aynı yıldızın diger filoları dolu 300 gemiden fazla old. eminm akc oln uye vr stn oln uye vr tsinizegelen vr gelmeyen vr sdece tr3de duzenli giren gemi 600vrdır eminim cnku sıralamada 600ksurlerdeyim tp kastıgım halde hala aynı yerdeyim

Thread Status:
Not open for further replies.