Ada Güncellemesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve βŁẪĈЌĜǾŁĐ tarafından 27 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ada sistemi eski zamanlardaki gibi küçük filolar tarafindan bile alinacak durumda olsunmu ?

1. Evet

oy sayısı 28
    70,0%
  2. Hayir

oy sayısı 12
    30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GOLDENBOYY

GOLDENBOYY User

Kesinlikle Katılıyorum. Hayırlı görevler..

2. [D€L]»i

[D€L]»i User

en yakın zamanda bunu oyuna eklemeleri lazım

3. madalyon02

madalyon02 User

Dönüş yapilacak mi acaba ?

4. Oyunun fıtratında olan gerçeği söyleyeyim; Adası olmayan alyansın oyuncuları cadoc darbeleri düşsün | Ada sahibi alyansın oyuncuları düşmesin.
    işler değiştiği zaman da oyuncular yer değiştirecek kategoriler aynı kalacak.. Bu zamana kadar bu şekilde oldu bundan sonra da bu şekilde olacak..

5. madalyon02

madalyon02 User

@≈ŞДNS≈MΣLΣĞİM≈C¤ eski ada savaşlarını hatırla g*a bt@ savaşlarını akşam 9 oldumu savaş odası toplanırdı . Sabah ta küçük filolar veya kendi filomuza ada alirdik 7-24 savaş olurdu . Keşke o günlere dönsek . İşte bu öneri kabul olursa döneriz .

6. bu öneri kabul olsa da dönemeyiz o zamanlar gemiler daha düşük vuruyordu oyunda yapılacak 2 şey vardı sadece özel harita - savaş. Şuanda bir baksana oyunculara, ben 3-4 haftadır deniz haritası açmadım. Neden? Oyunda herkesin derdi inci olmuş, gemilerinde 20-30m belki daha fazla inci var, gemi var ilana konmuş içinde 130m inci var arkadaşlar 130m inci ne demek herkes biliyor mu 130m inci demek en aşağı 500-600 saat durmaksızın bu gemi inci kastı demek oda en kârlı bölge olan aslan yürekli de, 120m tasarımın elegeçirmesini bırakmadı kimseye demek ama en önemlisi 130m inci ne demek biliyor musunuz - Hiçbir şey demek ama ne yazık ki oyuncuların %70-80 i hala o incinin peşinde sen g*a bt@ savaşını söylemişsin ben bt@'nın kurulumunda oradaydım zirveye çıkana kadar orada oynadım o bt@ kurulurken savaş timimiz vardı 17-18 kişi ve o 17-18 kişi bu oyunu savaş için oynuyordu yeri geliyordu kazançlı saat yokken güllemiz bitiyordu inci çekiyorduk savaşıyorduk çünkü oyunda yapacak başka bir şey yoktu aklımızdan da başka birşey geçmiyordu zaten.

Şuan ben sana en can alıcı noktayı söyleyeyim mi? Benim hiç güllem olmasın sıkıntı yok ben bu oyunu oynamak istersem oyuna girerim aylık bokorumu atarım aylık buz yanığımı çekerim günde yarım saat 1 saat girer savaşır çıkarım topumu taşımı zaten çekmişim yenisi çıkar gene çekerim en üstünü yaparım dönerim sıkarım ama ne olur biliyor musun karşıma bir gemi gelir ben ona buz yanığı atarım o bana havai ve benim batırır, tek sebebi o gemiyi 1 ay önce 3 kişi 24 saat kasmıştır benden 20 top fazlası vardır o geminin

Umarım anlatabilmişimdir bazı şeyleri, umarım herkes bunun oyun olduğunu ve eğlence amaçlı burada olduğunu anlar bir gün çünkü geminin içinde 200m buz yanığı da olsa her şeyin olsa sadece 379 tanesini aynı anda atabilirsin gerisi gereksizdir.

İyi oyunlar dilerim
    -Liverpool1892

7. bu konu gereksiz cadocların fiyatı yeterince pahalı

8. ayrıca ada almakta yeterince kolay

9. madalyon02

madalyon02 User

birincisi ada almak filo için kolay değil ikincisi cadoc fiyatları yeterince pahalı değil üçüncüsü cadoc darbeleri düşürülüp incisi arttırılırsa gemi çekiciler kaldırılır ve eski zamanlardaki savaşlara döneriz ;)

10. Yolla çekici filosunu vursun işte git yardım et ada düştü ada almak kolay ama elinde tutmak zor eskisi gibi değilki 10 kişi ada almaya çalışsa güçsüz hadi alıyor diyelim mesela biri gelir tak tak tak 100K vurur adamlar geri toplanana kadar zaten kule canları fullenir

11. çekici kalksın yerine ada gücü ve canlar düşsün kendi filomuza alabilelim filomuzla alyansa karşı savaşalım

12. madalyon02

madalyon02 User

arkadaşlar bu benim konum cadoc durumları adlı öneri daha mantklı oraya gelelim ve destekleyelim.

13. beatdovne

beatdovne User

Kardeşim senin cadoclarla alıp veremediğin ney şuan benim gözümde sadece adaları alamadığı için yakınan alyans oyuncularından biri gibisin (benimde alyansımın veya filomun adası yok bu arada) hem suçlu hem güçlüsün onlarca hesap açıp konuna kendi hesaplarınla yazıp oy veriyosun Allah bilir o evet oylarının yarısı sahte hesaplarındır hadi istiyosun tamam konunu açtın yetkili bildircez diyor sen birde yetkiliyi kıstırıyosun yok ne zaman olur çok istiyorum yapın sizce olurmu falan filan az sabırlı ol ya rastgele farklı konulardada buranın reklamını yapıyosun

14. krdeş ada almak zor değilki ben 3 kişiyle ada aldıgımı biliyorum 2 hafta önce 4 defa çekici yolladım 3 gemiylede destekledik ama fiyatı ucuz dıosunya hanı işte fiyatı pahalı oldugu için dikmek istemedim cadoc meinır la kaldı öyle ufak filolar alsın dıosunya alıor ufak filo ufak filo olmasaydım cadoclardım savunaca gücüm yok o yüzden dikmedim cadoc 3 kişiyle adayı alırsın ama savunamazsın

15. Seafight 9 yıl önce kayıt oldum şunu belirteyim eskiden oyun daha zevkliydi bunu söyleyebilirim. Ama şimdi oyunda yeni oyuncu görmek mümkün değil çünkü yeni oyuncular ile iyi gemiler arasında çok büyük fark var fark olayını bırak düşünün oyuna yeni başlıyorsunuz sürekli top,slot ,altın,,inci biriktir. İnsan gerçekten bir zaman sonra sıkılır. Yeni oyuncuları bırak bende oyunu 2 3 sene bıraktım sırf sürekli kasılma muhabbetinden ötürü. Konuyu açan arkadaşın dediklerinin hepsine olmasa da bazı görüşlerine katılıyorum. En azından yeni oyuncular için küçükte olsa etkinlikler olması iyi olur. Benim bir diğer önerimde Lig sisteminde olduğu gibi Filolarda Lig sistemine ayrılabilir. Örnek olarak; düşük adaların pazar bonusları %1 ise , Büyük adaların pazar bonusları %2 olabilir. Chat'te abi beni kasarmısın mesajlarını özledik. :)))

16. madalyon02

madalyon02 User

1. si @beatdovne oylar gerçek gerçek olmasaydı forumdan yasaklanırdım.
    2.si @~Άкяєpp_~ kardeş ada almak kolaysa o zaman benim de demek istediğim çekicilerle ne ugrasıyoz onun yerine çekiciler kalksın gücü ve canını azaltsınlar biz alalım adayı ;) hem daha zevkli olur
    3.sü @*Ω«M€RT»Ω* güzel kardeşim demek istediğim adayı 2 ful gemi 5-6 tanede küçük gemi ile alabilelim demek istediğim . bu küçük gemi dediğimde paralı topu yani vudu , balyoz vesayresi olmayan :)

17. diosun çekici kalksın adanın canı azalsın 5 gemi alsın adayı 5 geminin alacağı adayı 150 gemi alyans toplanıp vurur 60 sn de 60 sn de ada düşecekse adanın ne mantıgı var öyle olacağına adalar komple kalksın oyundan hatta gemiler birbirinede sıkamasın sadece kasılalım küçük gemilerde batmamış olur dünya barışı ne güzel :) herkez mutlu mesut yaşar :)

18. Somberlain

Somberlain User

Harita seviyesi yükseldikçe, ada hp leri yükselmesi gibi bir şey olablir. Böylelikle alt taraf için düşük gemilerin de şansı olabilir. Üst haritalar için de küçükten bonus artabilir, alınması zor olduğu için. Ayrıca bu konuyu ada alamadığı için ağlayan alyans diye yorumlayan arkadaşları da tebrik ediyorum. Sanki tartışmaya geliyolar her konuya.

19. zaten şuan öle 20 lvl üserisinde kule katı 5 var 200 milyon canlı

20. Somberlain

Somberlain User

İşte her seviye başı düzenli bi şekilde artarsa hoş olabilir. En alt haritalarda küçük filoların hedefi olabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.