Ada Güncellemesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve βŁẪĈЌĜǾŁĐ tarafından 27 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ada sistemi eski zamanlardaki gibi küçük filolar tarafindan bile alinacak durumda olsunmu ?

1. Evet

oy sayısı 28
    70,0%
  2. Hayir

oy sayısı 12
    30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Sizce dönüş siz multihesaplar ile bizleri kandırmaya çalıştığınız zaman mı yapılıyor?

İyi oyunlar.

2. madalyon02

madalyon02 User

Kandırma değil eminim ki bu konunun uygulamaya geçmesini siz de istersiniz

Sadece bu konu üzerindeki çalışmalardan haberdar olmak istiyorum sadece bu .

Hp gerçekten bu konunun gerçekleşmesini çok istiyorum bu konu üzerinde çalışma başlarsa haber dar olabilirmiyim ?

Bu gerçekleşirse eski tayfam ile oyuna geri donecem eskisi gibi kendi filomuza ada alıp savasabilecez .

Şimdi 100 kişi bi ada alıp elinde tutamıyor ve filo savaşı yok filo savaşı derken kendi kurduğuna filona ada almak

O filo chatinde x günde ada alımı vardır , filoya alım vardır yazılarını sen de ozelemdinmi destekleyin eski oyunu yaşayalım lütfen

Cevap versenizde meraklanmasak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Haziran 2017
  3. Merhaba,

Alt alta yazarak konuyu gündemde tutmaya çalışmayınız.Bir kere yazmanız yeterlidir.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

4. madalyon02

madalyon02 User

Menetli bari siz cevap veriniz ya ?
    Tamam alt alta yazmam bu konu uygulamaya geçer değilmi ?

5. Merhaba,

Herhangi bir değişiklik olursa Duyurular bölümünde açıklanır.

6. madalyon02

madalyon02 User

Yok ondan değil sadece sabredemiyorum . Merak ediyorum olacak mi diye . Sizin bu konu hakkında görüşünüz nedir ?

7. sen çok acelecisin ve seafight oyununu ve yönetimini tanımıyon bişey istenir yıllar boyu söylenir modlar bi üstüne bildirir onların üstü bi üstüne bildirir bintane farklı istek sıralanır sonra uygunluklarına bakılır uygunsa düzenleme yapılır.

ama şöyle bişey var adalarla ilgili daha yeni düzenleme yapıldı olacakmı diye merak ediyosan merakını bırak zor olur istediğin şey.

8. madalyon02

madalyon02 User

Ama gerçekten bu söylediğim olsa çok güzel olur. Eskiden oyuncu sayısının çok olması filolarin kendisine ada alabilmesiydi zaten . Oyle mi değilmi ?

NewcastleUnited bunu beğendi.
  9. Ne günlerdi 5 kişi menier indiriyoduk 2 kşi uzaklaşıp tamir oluyordu 3 kişi sıkıyorduk devir daim yapıyoduk öle :)

10. madalyon02

madalyon02 User

Cadoc dikmek eskisi gibi çok zor olsun . Zor olması için bir adet cadoc 500 bin inci olabilir.Eskisi gibi zor olsun ki meinirla idare edilsin ve her dakika savaş olsun.Ve adanın canı ve gücü düşsün gemi çekiciler de kalkabilir bu sebeple .Yani kendimiz kendi filomuza ada alabiliriz çekicilere gerek kalmaz. ada canı ve gücü küçük filolar alacak güçte olmalı. Küçük filoları yine 6 haritalarını alsınlar :)

Son düzenlenen: 23 Haziran 2017
  11. madalyon02

madalyon02 User

Ya codec dikmek çok ama çok inci istesin a siz o zaman savaş görün . 7-24 savaş olur

12. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Codoc dikmek eskisi gibi zor bile olsa şuan ki oyun sisteminde ( aslan yürekli tılsımı, behemont, etkinlikler, mojo sistemi vb. ) İnci kasmak kolay olduğundan dolayı fiyat ne olursa olsun codoc dikilebilir durumda.

İyi oyunlar.

13. madalyon02

madalyon02 User

Peki ama bir cadoc fiyatı 500 bin inci olursa bir sure sonra inci bitecek ve cadoc dikemeyecekler . Bu sefer behoda surda burda inci için savasilacak ve eskye dönecek oyun. Ha fiyat değişikliği olmaz diyorsanız ( yinede iletiniz bu mesajı ne olur ne olmaz) cadoc darbeleri azalsin nickli konu açtım onu iletiniz bari :) ama sadece bir cadoc 500 k inci olursa bir sure sonra kolay kolay dikilmez..

Son düzenlenen: 3 Haziran 2017
  14. madalyon02

madalyon02 User

Sayın adminlerim cmlerim dönüş yapılacak mı acaba ?

15. Merhaba,

Fikiriniz olumlu yada olumsuz olarak değerlendirilecektir.

16. 3 lü kullanımda olduğumuz kalelerin artık 4 ve ya 5 olmasını istiyoruz slotlarımız vs hepsi 7/7 oyunda pek çok şey gelişmektedir biz bununda gelişmesini ve yükselmesini isteriz ve arz ederiz.

17. evet kesinlikle katılıyorum

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  18. kesinlikle katılıyorum.

19. Onları fullemek 45sn surcek sanırım :) olan gene yeni oluyor

20. kerem

kerem User

çok güzel bi uygulama olur harcadığımız inciler boşa gitmez ve gemiler işlevsel hale gelir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.